Rabattkod


Jag vet inte om det är åldern eller att jag har mycket att göra just nu, men här glöms det bort saker till höger och vänster just nu!
När jag testade lakritspulvret från butiken Sockerflinga härom dagen glömde jag helt bort att ni skulle få en rabattkod att handla för!
Som sagt, det är nog åldern :)

Hur som helst, fram till 31/3 får ni 10% rabatt på hela sortimentet när ni handlar hos Sockerflinga!
Ange rabattkoden bliminjäst när ni handlar så dras det av!

Superbra om ni tänkt göra några våriga bakverk eller något påskmums :)


 

Här kan ni se inlägget där jag testade lakritspulvret om ni missat det :)

 


Och så här ser lakritspulvret ut :)

Bilden har jag lånat från Sockerflingas hemsida.


Nä nu måste jag sätta fart och baka tårtbottnar!!
Får njuta av solen från fönstret idag :)

Kram!!
#1 - - Johanna:

Hej. Vann ballerinacockies i en tävling hos dig. Har mailat min adress och skrivit i din kommentar och kollat om du fått den men inte fått något svar eller några kakor, hur ska vi lösa detta?

Kram

Johanna

#2 - - Malin, MatHem:

Hej!

Din goda kladdkaka med Center har kommit med på Topp Tio för Kladdkakor på MatHems matblogg! Du hittar topplistan här: http://matblogg.mathem.se

Hälsningar

Malin,

MatHem

#3 - - Vardaxlyx:

Jag tackar ödmjukas för rösten!! <3 till dig!!

#4 - - Petra o Ingela:

Hejsan Hoppsan!

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn se www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot och Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

#5 - - Anna:

Tack för rabattkoden, ser fram mot att testa lakritspulvret!