Loppisfynd och semester

Vi har varit sex dagar i Gamleby och Västervik hos min mamma och idag kom vi hem till Tullinge igen.

Vi har hunnit med massor av skoj, bland annat ett besök på Astrid Lindgrens värld, en auktion, hälsat på massor av folk som jag inte träffar så ofta och njutit av det fina vädret och badat.

Vi var även på en marknad i Horn som var väldigt stor och rolig, där fanns en väldig blandning av nytt och gammalt med loppisbord i folks trädgårdar och fina marknadsstånd med karameller och allt möjligt.

Jag är nog mest nöjd med mitt fynd på en loppis i en trädgård där jag hittade ett Ib Laursen-tårtfat i ljust brun-grått.
Jag har redan ett sånt fat i rosa men tårtfat får man aldrig för många av, särskilt inte av Ib Laursen som är mitt favoritmärke.
45:- är verkligen ett fynd, synd att man inte kan göra såna fynd oftare :)

Ikväll ska jag dra vinnaren i BBQ-tävlingen, så håll utkik!

Kram!

#1 - - Daniella 🌙:

Åh vad fint!

#2 - - Suzanne BakeBelieve:

Det var verkligen ett fynd, och ett vackert sådant! Tänk, min sambo drar med mig på loppis efter loppis, men aldrig hittar jag några vackra kakfat... Man ska ha tur=)

Svar: Ja lite tur måste man verkligen ha! Har aldrig varit med om något så fint kakfat förut och jag blir också alltid meddragen på loppisar av min man :)
Pernie

#3 - - Johanna:

Så himla bra fynd!! Personen som sålde det kan ju inte va riktigt klok! Hihi^^

Svar: ha ha eller hur?! :)
Pernie

#4 - - Madde:

Hej!
Tänkte höra om du har nått bra förslag på att göra en cool spindelmannen tårta till min son!!
Finns ju formar att köpa men hur tusan dekorerar man en sån lustig form med massa veck och svängar å att de ska bli snyggt!!
Maila gärna svart!!
Tack!!

Svar: Ledsen att jag inte svarar förrän nu, det är ju säkert för sent med svar :( Men om du googlar spindelmannentårta eller spiderman cake så får du säkert fram massor av fina tårtor som kan ge inspiration, det brukar jag göra när jag ska göra tårta. De där formarna med veck och sånt, de är nog lättare att dekorera med en frosting eller liknande som du färgar i olika färger. Hoppas det gick bra! :)
Pernie