Jag vill ha!

 
Jag har en ljusrosa KitchenAid och jag älskar den!
Den är så snygg och passar perfekt på köksbänken, och den är grymt skön att baka med då man kan låta den göra jobbet vid vispning och deg-knådande. 
 
Jag såg av en händelse att det nu kommit en skål till KitchenAid i koppar!
 


Jag gillar koppar så jag tycker den är jättesnygg! Men det är inte utseendet som är den största fördelen med en kopparskål. 
Så här står det om kopparskålen på Bagaren och kockens hemsida:
 
Bland professionella kockar är det sedan lång tid känt att man får en tjockare, fluffigare, tätare, mjukare grädde och äggvita genom att vispa i en kopparbunke, detta är vetenskapligt bevisat och beror på att kopparjoner förenar sig med grädden och äggvitan

Använd skålen till:

1. Vispgrädde Grädden blir fluffigare, tjockare, krämigare, mjukare och godare

2.Äggvita Äggvitan blir jämnare, lättare, fluffigare och definitivt tjockare!. Det är detta som är hemligheten bakom 20cm höga marängtoppar som inte säckar ihop

3.Sylt och Fudge Blanda sylt och marmelad som innehåller socker och du får en produkt som smakar som nyplockade frukter eller bär
 
Jag som bakar mycket tycker förstås att det här låter fantastiskt bra!
Funderar på att önska mig en sån i julklapp. 
 
Är det någon som har en sån som kan berätta om den är så bra som det låter?
 
 
Avslutar med några bilder på pimpade KitchenAids som är hur coola som helst. 
Gillar verkligen den senaste färgen koppar, kan man ha två KitchenAids när man är hobbybakare? :)
 


 
 



 





Bilderna har jag lånat från google bildsök. 
 
 
Kram på er!