Tävling: Vinn paninigrill och smörgåsgrill från Breville!

 
Har ni kommit in i vardagen igen efter julledigheten?
Jag känner att rutinerna sakta men säkert börjar komma tillbaka men det är lite segt att komma upp på morgnarna fortfarande.
 
Jag ska precis ställa mig och baka lite, det var länge sen nu och jag är jättesugen :)
Vad det blir får ni se en annan dag, men jag tänkte lägga upp en ny tävling innan jag sätter igång.
 
 
Nu var det länge sen ni hade chansen att vinna något här, och tävlingar är ju alltid skoj!
Och vilken tävling jag har till er!!!!
 
I samarbete med företaget Breville har ni nu chansen att vinna en paninigrill och en smörgåsgrill!
 
 

Första pris: Paninigrill VST025X med plats för två till tre smörgåsar (cirkapris 595 kr)

Andra pris: Smörgåsgrill VST051X med plats för två brödskivor (cirkapris 399 kr)
 
 
 
 
 
 
Paninigrillen med plats för 2-3 smörgåsar/paninis/ciabattas
 
 
 
 
 
Smörgåsgrillen med plats för två smörgåsar
 
 
 
Fantastiska priser tycker jag! Jag har paninigrillen själv och vi använder den flitigt här hemma. Den är så bra eftersom man kan värma vilket bröd som helst i den, och den rymmer smörgåsar i olika former och storlekar. :)
 
 
För att ha chansen att vinna grillarna vill jag att ni svarar på frågan
 
Vilket år lanserade Breville smörgåsgrillen på marknaden, som det första företaget någonsin?
 
Svaret hittar ni i ett tidigare blogginlägg jag gjort, här.
 
 
Jag vill även att du skriver en kort motivering till varför just du ska vinna en panini/smörgåsgrill.
Ni kanske fick tråkiga julklappar och en smörgåsgrill skulle trösta?
Ni kanske har längtat efter en sån här grill länge men inte kunnat köpa?
 
Det behöver inte vara någon avancerad motivering! Jag kommer välja ut mina två favoritmotiveringar bland de som svarat rätt på frågan ovan.
Jag kommer inte godkänna några kommentarer till det här inlägget förrän tävlingen är över.
 
 
Tävlingen pågår fram till 20/1 kl 23:59.
 
 
Lycka till!!!
 
#1 - - Emma Andersson:

Hej!
1974 är året.
Jag har gjort en gastric by pass och med det innebär att det är ofta måltider. En grill hade varit perfekt att göra en god macka med mycket gott på som blir ett perfekt mellanmål.
kram
Emma

#2 - - Nette:

Den lanserades 1974 :)
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna någon av smörgåsgrillarna, eftersom jag som nybliven mamma inte riktigt kommit in i rutinerna än och sällan hinner göra lunch på dagarna. Ofta blir det någon torr macka.. Hade mycket hellre stoppat in den i en smörgåsgrill! Det blir ju mkt godare och fortfarande såpass lätt att göra, så jag klarar det med en arm! (Bebis på andra armen)

#3 - - Emelie Wikman:

Svaret är 1974 :) Varför jag vill vinna är för att jag följer dig både via instagram och din blogg och tar väldigt mycket tips och idéer om bakning. Jag är som du, en tjej som älskar att baka och ibland bränns bullarna vid eller sockerkakan sjunker ihop, men inte ger man upp för de inte :) du är en förebild för många och otroligt duktig på det du gör! :)

#4 - - Emelie Wikman:

Svaret är 1974 :) Varför jag vill vinna är för att jag följer dig både via instagram och din blogg och tar väldigt mycket tips och idéer om bakning. Jag är som du, en tjej som älskar att baka och ibland bränns bullarna vid eller sockerkakan sjunker ihop, men inte ger man upp för de inte :) du är en förebild för många och otroligt duktig på det du gör! :)

#5 - - Erika :

1974 lanserad den första smörgåsgrillen.

En fattig student lever ju ofta på mackor. Kanske man kan få lite lyx i vardagen genom att grilla dem ?

#6 - - Daniella 🌙:

1974, och jag skulle vilja vinna för som nybliven chalmersstudent är det en hel del billigt vitt bröd och billig ost som gäller, men jag kan bara drömma om vad de mackorna skullle göra livet bättre med en smörgåsgrill!

#7 - - Daniella 🌙:

1974, och jag skulle vilja vinna för som nybliven chalmersstudent är det en hel del billigt vitt bröd och billig ost som gäller, men jag kan bara drömma om vad de mackorna skullle göra livet bättre med en smörgåsgrill!

min email är doktorvinter@live.se :)

#8 - - my jegenberg:

och året var... 1974!

Det vore helt fantastiskt att få vinna denna grill! som student sitter jag ofta hemma och pluggar och har varken tid eller råd att unna mig särskilt roliga eller goda luncher. Detta vore svaret på mina böner då jag helt plötsligt skulle få lite vardagslyx i en annars rätt grå vardag.
Hoppas svaret föll i smaken precis som grillen gjorde för mig! Kram My

#9 - - Olivia :

Smörgåsgrillen lanserades 1974!
Jag vill vinna för att jag är student och aldrig skulle ha råd att köpa en själv, men toast är bland det bästa jag vet! Dessutom bor jag i en liten etta utan ugn eller ens ordentligt kök, så att vinna den här tävlingen skulle få bort många tråkiga middagar bestående av yoghurt och knäckebrödsmackor.
Jag håller alla tummar jag har för att jag vinner nu :)

#10 - - julianna fredriksson:

Hej!
Är gärna med.
Svaret på frågan är: Breville lanserade smörgåsgrillen
år 1974.

Wow skulle hemskt gärna vinna nån av de fantastiska priserna. Vi i min familj gör ofta varma smörgåsar, då i ugnen. Visst blir de goda, men det skulle vara en höjdare att äga en smörgåsgrill. Det skulle nog gå fortare att tillaga dem ,och godare toasts.

#11 - - Annika Andersson:

1974 och jag tycker en smörgåsgrill skulle va kul att ha.

#12 - - Therese Nordin:

Året de lanserade första smörgåsgrillen var år 1974.

Jag kan inte skylla på att jag inte fick tillräckligt fina julklappar i år men däremot kan jag förklara att varma mackor i alla dess former känns som kärlek för mig, och som det ser ut nu är det bara min ugn som kan erbjuda mig dessa härligheter. Kärlek är något jag behöver lite extra av nu för tillfället, då lagom innan jul så bröt jag och min sambo sedan sju år tillbaka upp, då vi vill olika saker med vår framtid. Så jag tänkte att varför inte försöka få en Paninigrill som kan värma mig om kvällarna!

Glad att du är tillbaka efter allt julstök förväntar mig nu fler mysiga recept och inspiration från dig :)

Vänliga hälsningar Therese

#13 - - Kerstin Jonsson:

1. 1974
2. Jag har alltid önskat att göra så där fina varma underbara panini och ha den på bordet så var och en kan göra sin egen - ja, det vore något att längta till!

#14 - - Lovisa:

Redan 1974 lanserades smörgåsgrillen. Inga tråkiga julklappar här inte. Jag önskar mig en grill eftersom det vankas utflyttning, rätt och slätt jag ska flytta hemifrån och bli en riktigt sjuksköterskestudent. Vad skulle inte passa bättre på sena kvällar och tidiga mornar om inte allt från grillade halloumi mackor med pesto till grillade chiabatas :D

#15 - - Dzana:

Svar:1974,
Hej! Jag har en smörgåsgrill( av annat märke) hemma och det älskar hela familjen men jag skulle vilja ge bort den till min bror. Han ska börja på läkarprogrammet om några dagar, så han har flyttat till en annan stad. Han älskar.sådana smörgåsar och det är en perfekt present till en fattig student. Snabbt och gott, vad mer kan man fråga efter. Och så fyller han år i februari. Hoppas att jag vinner så jag kan ge bort den till min store bror.
Hälsningar Dzana :-D

#16 - - Johanna:

1974!
Jag har på senare tid upptäckt att jag inte kan äta mjukt bröd utan att magen protesterar. I julklapp fick jag en bok om glutenfritt bröd och nu har jag äntligen kunnat äta mjukt bröd igen. Med en smörgåsgrill, något jag saknar, skulle jag kunna avnjuta en underbar varm smörgås och skapa lyxkänsla i vardagen!

#17 - - Ullis i Jämtland:

Halloj! Tack för en toppen bra hemsida =) Oj vilken trevlig tävling! Här hemma går smörgåsgrillen varm...av mina två tjejer....toppen bra att ha när mor och far jobbar =) Skulle vara superskoj att få ha en Paninigrill hemma. Det är ju sååååå gott! Rätta tävlingssvaret är 1974

#18 - - Ulrika Andersson:

Rätt svar: 1974

När vi är ute och åker pulka så är vårt favvo mellanmål varm choklad och toast i smörgåsgrillen.
Tyvärr så har vår grill blivit så mycket använd att den har blivit benlös, den har tappat 2 ben. Det här har tyvärr inneburit att vi fått låta grillen gå i pension.
Nu hoppas jag att vi vinner en ny grill så vi kan få tillbaka vårt favorit mellis. 😊

#19 - - Jenny:

1974! :)
Jag skulle älska att få en ny smörgåsgrill då vi har en som är säkert mer än 20 år! Det skulle passa bra med en ny! ;)

#20 - - Camilla:

Jag vill vinna av den enkla anledningen att jag inte kan leva utan mackor i alla dess former! Att vinna en grill är ytterligare en variant att göra mackor på = mer mackor åt folket! :-)

#21 - - Pia:

Smörgåsgrillen lanserades 1974. Vi är så överlyckliga att vi har fått säsongsplats med vår husvagn på vårt smultronställe i Kungshamn/smögen. Jag vill så hemskt gärna ha en paninigrill för att även kunna njuta av goda ting ute i vår husvagn som är begränsad med grejer. Barnen älskar bröd av alla slag <3 Även om allt är enkelt vill vi kunna njuta av goda luncher innan badet.

#22 - - Sören Andersson:

Hejsan, är gärna med och tävlar om en fin smörgåsgrill från Breville.Vore toppen att vinna eftersom hela familjen är förtjust i varma smörgåsar. Att få grillad smörgås skulle inte kännas fel framför TV:n en lat fredagskväll eller som brunch när man har bråttom då det går snabbt att svänga ihop. Denna grill skulle jag med glädje använda både till vardags och festliga tillfällen.
Svarar 1974 på tävlingsfrågan.
Gillar på fb (Sören Andersson)

/ Sören Andersson


#23 - - Jessica Hellström:

Breville lanserade smörgåsgrillen år 1974

När Breville hos oss gör entré
kan frukosten inte bli annat än stor succé
för när familjen har ordet
ska det vara varma smörgåsar på frukostbordet
ja en Paninigrill är en dröm
som vi länge haft i familjen Hellström!

#24 - - Josefina:

1974
En sån här skulle göra mig jätte glad! Älskar varma mackor! den vi har slutade fungera för en vecka sedan och en paninigrill hade ju vart grymt att testa!

#25 - - ღ Anni ღ:

Breville var först i världen med att lansera smörgåsgrillen redan 1974.

Jag önskar mig verkligen en Paninigrill, för det är så synd om mig! Hela december och en bit in i januari tillbringade jag och min sambo våra dagar i het sol och i salta bad, med goda drinkar under vajande palmer. Och vet du vad, inte en enda julklapp fick jag...Visst är det synd om mig, och det får du råda bot på nu genom att agera Brevilletomte :)

#26 - - Linna:

Svaret på frågan är 1974.
Hejsan! Tack för en inspirerande blogg. Jag hittar alltid roliga och goda recept hos dig. Jag skulle bli jätteglad om jag vann en smörgåsgrill för att då skulle jag ge den till min älskade sambo. I höstas blev han varslad från sitt jobb och det var jobbiga månader för oss men nu har han fått börja som lärling på ett annat företag. Han är värd ett par ordentliga mackor när han kommer hem därifrån 😊

#27 - - Susanne:

Svar: 1974
Om jag har turen och vinner skulle jag ge den till min allra bästa vän...nämligen min man (då skulle ju även jag få nytta av vinsten).
Håller tummarna och hoppas.....

#28 - - Sigrid:

Svar 1974! Jag skulle så himla gärna vilja vinna paninigrillen! Jag har velat ha en sån i 4(!) år, ända sen jag var gravid med mitt andra barn och åt en fantastiskt god paninimacka på ett café varenda lunch, den enda lunch jag fick i mig. Nu har vi flyttat till en annan stad och jag längtar ofta efter den där mackan, ännu oftare nu när jag är gravid igen..! om jag vann grillen skulle jag kunna experimentera fram mackan här hemma och äta den så ofta jag längtar efter den!

#29 - - Lotten:

Hej!
1974 lanserade Breville den första smörgåsgrillen.

Inte så sugen på vanlig frukost?
Smakar den kanske lite sur kost.
Men att laga frukost och lunch i en smörgåsgrill
Med snygg design från de första, Breville
Så kan alla måltider bli en fröjd
Speciellt när magen blir helt nöjd.
Jag önskar mig denna appart
För att snabbt kunna fixa god och nyttig mat.
Att det sen är fler som vill
Får mig att inte riktigt kunna sitta still.

#30 - - Karin:

1974 lanserade de smörgåsgrillen :)

Jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja överraska min sambo med lite härliga lyxiga varma mackor. Han har varit i Australien i ett par månader och kom hem igår, så varje droppe av vardagslyx vill jag unna oss nu när vi äntligen får vara tillsammans igen. En paninigrill ser ju helt underbart ut att ha och lyxa till vardagen med. Hade faktiskt inte ens hört talas om just en paninigrill, utan tidigare bara kommit i kontakt med smörgåsgrillen.

#31 - - Nina:

Ååå jag har länge trånat efter en smörgåsgrill! O panini är ju bara så gott!!
svaret är 1974.
Jag väntar barn, bf idag! Fick reda på vad jag får för föräldrapenning igår, och de kommer dröja länge innan jag har råd att köpa en sån snygg smörgåsgrill kan jag lova. Så att vinna en vore klockrent! :)

#32 - - Åsa:

lanserades 1974! Paninigrillen vore guld att vinna! Perfekt examenspresent till mig som på fredag är färdig sjuksköterska efter tre tuffa år .:-)

#33 - - Maria:

Året var 1974 och jag skulle faktiskt vilja vinna denna till mitt jobb. Vi älskar att äta varma goda mackor på lunchen på vinterhalvåret här på kontoret och någon har vid något tillfälle tagit hit en gammal mackgrill som knappt håller ihop. Det hade varit kanon att ha en bra grill, som tar flera mackor på en gång som vi kan lyxa till vardagen med här på jobbet :)

#34 - - Charlie V Mee:

Grillen kom på tidigt 1980 tal

Jag fyller år på söndag och skulle vilja vinna grillen till mig själv. Det skulle också hjälpa mig när jag är ensam med barnen att svänga ihop något gott på ett kick =)

#35 - - Lina:

Breville lanserade smörgåsgrillen 1974 :) Jag vill ha en smörgåsgrill hemma i min etta för att förenkla för mig när jag behöver en snabb lunch, mackor är bra och billig mat för en student! :D (linaengstrom@live.se)

#36 - - Emma Hansson:

Vilket år lanserade Breville smörgåsgrillen på marknaden, som det första företaget någonsin?

Svar: 1974

Jag har nyss flyttat hemifrån och önskade mig en smörgåsgrill i julklapp men tyvärr fick jag bara presentkort som är så tråkigt att få men dom är också bra när man inte vet vad man vill ha, men tyvärr så innehöll dom är inget ställe där man kunde köpa en smörgåsgrill därför håller jag alla tummar och tår för att ljust jag ska få en.

#37 - - Johanna:

1974 lanserades den!
Väntar på en julklapp från gubben för julen 2012 och 2013 (och födelsedags present, samt rosor på bröllopsdagen) men får inga för han tycker att det är så svårt att köpa något till mig fast jag hintar om en och samma sak varje gång.... Så därför hoppas jag att jag skulle ha turen att vinna en av grillarna.

#38 - - Cicci:

Hej hej!

Svaret är: 1974.

Jag och min sambo flyttar om några dagar till vårt egna lilla hus! Det skulle vara så otroligt mysigt att få avnjuta en varm smörgås för första gången i vårt nya hem! :)

Mvh
Cicci

#39 - - Elin:

1974!

Jag vill vinna eftersom jag nu ska bli student och bo i korridor med delat kök. Hur smidigt vore det inte då att bara kunna svänga ihop en liten panini till lunch, utan att behöva stå och trängas vid spisen!

#40 - - Susanne Larsson:

Rätt svar är: 1974,
Mina barn hade blivit helt överlyckliga om jag vann en grill för dom älskar att göra sina smörgåsar i en smörgås grill men min har tyvärr gått sönder :(

#41 - - Susanne Larsson:

Att göra smörgåsar i en smörgås grill är så underbart gott,och mina barn bara älskar det,men tyvärr så gick min smörgås grill sönder och barnen vill så gärna ha en ny smörgås grill. :)

#42 - - Sirja:

Ååååå vilken tävling! :)

Svar: 1974...vilket betyder att dom har 40-års jubileum i år när jag tänker efter, wopp wopp! :)

Jag är en sucker för grillade kripsga varma mackor!Gärna gjorda på levainbröd. Dra mig baklänges vad glad jag blivit om jag vunnit Brevilles rolls royce-grill :)

#43 - - Trollmamma:

Smörgåsgrillen kom 1974, samma år som jag föddes. Alltså 40 år sen. Och det faktumet, att jag (och maken) fyller 40 snart, borde vara nog för att ge mig en panini-grill. Smörgåsgrill har jag en, fast tyvärr inte en Breville. Just det där att man kan grilla olika storlekar på mackor i paninigrillen skulle passa oss så bra. Jag bakar vårt bröd själv, och det är sällan mina limpor får en form som passar i mack-grillen. Men att köpa en går bort, den är för dyr när jag lever på F-kassans välvilja. Utmattning är inte bra för plånboken.

#44 - - Åsa/Teasa:

1974 lanserades första smörgårsgrillen. Det får vi allt tacka för.... det är så mycket godare att få en varm macka än en vanlig :)
Jag skulle väldigt gärna vinna en paninigrill för att det är så enkelt att köra vilket bröd som helst i den.... tänk en härligt Pizza macka med salami, ost, skinka och tomatsås.... bara det är väl motivering nog :) Min grill har sett sina bästa dagar.... teflonbeläggningen är så sliten att det fastnar utan mycket smör, dessutom är det helt missfärgad av värmen att jag inte kan visa den för andra :) En ny skulle få stå framme för enklare åtkomst :) //Teasa

#45 - - Anna:

1974 lanerade de den första smörgås grillen!
Skulle passa vår familj perfekt! Har en viss förkärlek till varma mackor i olika former och vårt gamla toastjärn har sett bättre dagar...Just nu är pappan i familjen föräldraledig och var och varannan dag blir det toast till lunch...Skulle vara en glad överraskning om jag vann!Jag i min tur kan då överraska mannen:)
TAck för en trevlig blogg!

#46 - - Inger Persson:

1974 lanserade dom smörgåsgrillen.
Jag skulle vilja vinna en ny mackegrill för den vi har börjar tappa sugen. Vi har en Malte på 9 år som är svårflörtad på morgonen men en klämmgrillsmacka (han kallar dom så) brukar jag kunna lirka i honom när inget annat faller herrn på läppen.

#47 - - sofia:

Året var 1974.
För mig vore det en trygghet att få vinna någon av dessa priser. Då jag har barn på mellanstadiet som är hemma själva en stund efter skolan vore det toppen om dom kunde göra sin egen mat utan att behöva stå vid spisen vilket gör mig orolig. Så vore det inte bättre att de gör sina egna goda toast i grillen än en köpt pirog i micron... Så snälla :)

#48 - - Annika Owén:


Breville var först i världen med att lansera smörgåsgrillen redan 1974. Jag skulle vilja vinna för jag älskar varma smörgåsar. Och ett stort plus att man kan värma olika smörgåsar, formfranska börjar bli lite tråkigt.

#49 - - Annika Owén:


Breville var först i världen med att lansera smörgåsgrillen redan 1974. Jag skulle vilja vinna för jag älskar varma smörgåsar. Och ett stort plus att man kan värma olika smörgåsar, formfranska börjar bli lite tråkigt.

#50 - - Annika Owén:


Breville var först i världen med att lansera smörgåsgrillen redan 1974. Jag skulle vilja vinna för jag älskar varma smörgåsar. Och ett stort plus att man kan värma olika smörgåsar, formfranska börjar bli lite tråkigt.

#51 - - Anita Bjärnsten :

1974 lanserades deras smörgåsgrill.
En paninigrill hade varit super i vår familj,
Just det att man kan ha lite större brödskivor är perfekt eftersom vi bakar vårt bröd själv. Barnen har kört slut på vår förra smörgåsgrill o tjatar om en ny.
Så nu håller hela familjen tummarna.
Passar på att tacka för en väldigt inspirerande blogg./Anita

#52 - - Camilla Karlsson-Nygård:

Smörgåsgrillen lanserades 1974 av Breiville.

Motivering till varför just jag skulle vilja vinna smörgåsgrillen: Vet inte ens om det är möjligt att delta i tävlingen då jag bor i Finland men för min sons skull kan jag ju i alla fall försöka. Min femåriga son älskar att hjälpa mig i köket, vi bakar ofta kakor och bröd tillsammans. Hans absoluta favorit är varma smörgåsar när han får fylla dem med vad han vill som korv, ägg och räkor :) Med hjälp av denna grill skulle det vara extra roligt att laga sina egna smörgåsar (istället för i ugnen som vi tillagar dem nu)!

#53 - - Anna Lundqvist:

1. 1974

2. Barnen har fått dille på detta med grillade smörgåsar. Och vad händer - jo våran gamla smörgåsgrill går naturligtvis sönder.... Detta är så synd eftersom grillad macka var så perfekt för dem att fixa till själva när de kom hem från skolan.

#54 - - Malin:

Rätt svar är 1974!!

Min motivering: Jag är gravid i v 20 och har fått monstercraving på grillad panini och jag köper en nästan varje dag (alltid samma med mozzarella, basilikapesto och tomater).

Om jag vann paninigrillen hade jag kunnat göra mina egna paninis hemma! Varenda dag också! Och då hade jag sluppit lägga ut massa pengar på att köpa dem på fiket... vilket jag ändå inte borde göra eftersom att jag är fattig student. Men när monstercravingen sätter in så är det svårt att tänka helt logiskt!

Hoppas på jättetur! Hade verkligen varit det bästa jag hade kunnat få i present!

#55 - - Sara Ljungman:

År 1974 släppte Breville den första smörgåsgrillen nånsin! Jag vill så gärna ha en smörgåsgrill för att min kära, men också lite klumpiga moder tappade våran smörgåsgrill i diskhon. Då är det ju ganska självklart att den går sönder. Det är lika med att vår att smörgåsgrill inte funkar alltså. Pust. Min mamma är en sån person som har använder elektronik från 1960 talet (vår torktumlare måste man tejpa ihop luckan på men den "funkar ju så bra fortfarande") så jag tror inte hon skulle komma på att köpa en ny smörgåsgrill så det vore helt perfekt om hon skulle slippa det! (Och att jag skulle få fortsätta äta mina grillade mackor med Parma och mozzarella som jag tvingats vara utan)
Kram på dig och hoppas jag vinner!

#56 - - Sara Ljungman:

År 1974 släppte Breville den första smörgåsgrillen nånsin! Jag vill så gärna ha en smörgåsgrill för att min kära, men också lite klumpiga moder tappade våran smörgåsgrill i diskhon. Då är det ju ganska självklart att den går sönder. Det är lika med att vår att smörgåsgrill inte funkar alltså. Pust. Min mamma är en sån person som har använder elektronik från 1960 talet (vår torktumlare måste man tejpa ihop luckan på men den "funkar ju så bra fortfarande") så jag tror inte hon skulle komma på att köpa en ny smörgåsgrill så det vore helt perfekt om hon skulle slippa det! (Och att jag skulle få fortsätta äta mina grillade mackor med Parma och mozzarella som jag tvingats vara utan)
Kram på dig och hoppas jag vinner!

#57 - - Johanna:

Hej!
Året som smörgåsgrillen lanserades var 1974.
Jag älskar att experimentera i köket och att laga både salt och sött. Men eftersom jag är studerande har jag int råd att sätta pengar på en massa spännade tillbehör till köket som gör det hela ännu roligare. Så därför vill jag vara med i tävlingen om en panini- eller smörgåsgrill!
Mvh Johanna

#58 - - Johanna:

Hej!
Året som smörgåsgrillen lanserades var 1974.
Jag älskar att experimentera i köket och att laga både salt och sött. Men eftersom jag är studerande har jag int råd att sätta pengar på en massa spännade tillbehör till köket som gör det hela ännu roligare. Så därför vill jag vara med i tävlingen om en panini- eller smörgåsgrill!
Mvh Johanna

#59 - - cindy:

svar : år 1974

motivering :
jag tar studenten i år och efter det vill jag plugga i en annan stad och det skulle vara så smidigt att ha en smörgåsgrill som man lätt kan svänga ihop något under pluggstunderna både nu innan studenten och under högskoletiden.

#60 - - Nadia:

Svaret är: 1974.
Varför jag vill vinna är för jag faktiskt fick riktigt jäkla tråkiga besked härom veckan. Att få frossa i grillade smörgåsar skulle ljusa upp lite grann. Tack och bock, hoppas grillen inte gör mig alltför tjock! (Tihi)

#61 - - Magda:

Breville lanserade som först i världen smörgåsgrillen redan år 1974. :)
Jag skulle gärna vilja ha en paninigrill då jag det finns en sådan på kaféet jag helgjobbar på och jag har där upptäckt hur gått det är med grillade smörgåsar! Skulle dessutom vara roligt at kunna bjuda min familj på goda mackor. :)

#62 - - Sanna:

Jag är väldigt gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna en Paninigrill då det är något jag aldrig har hört talas om tidigare men nu när jag läste på verkligen fick mig att fastna.

Som ensamstående mamma är dock ekonomin ofta tuff, och det finns inte alltid utrymme för att köpa saker man vill ha utan det blir för det mesta saker man måste ha och där faller tyvärr inte den här fantastiska grillen in.

Kort sagt skulle jag vara som ett barn på julafton om jag vann, då detta är något jag inte skulle ha pengar att investera i själv.

Vilket år lanserade Breville smörgåsgrillen på marknaden, som det första företaget någonsin?
Svar: 1974

Kram Sanna

#63 - - Carina:

Året var 1974.

Min gamla smörgåsgrill fick jag kassera,
den började ryka och slutade fungera,
en grill från Breville skulle jag vilja testa,
för jag nöjer mig bara med det bästa!

#64 - - elin:

Svar påfrågan: Breville var först i världen med att lansera smörgåsgrillen 1974!

Motivering: Jag insåg precis att om ca 7 månader har jag flyttat hemifrån och ska klara mig själv med mat och bostad etc. Jag kommer leva som en fattig student (om jag nu inte vinner på lotto tills dess) och detta skulle vara den optimala saken att ha i ett studenthem! Billigt och framförallt snabbt, vilket jag gillar skarpt!

#65 - - Paola:

Svar: 1974

Motivering:
Önskar nyttig lösning på O’boy-syndromet!! Min tonåring, som så många andra, dricker helst enbart O’boy till mellis … och det är ju omöjligt att kontrollera sådant när man själv jobbar på dagarna. Vill inte heller sluta köpa det eftersom det är ok att dricka på helgerna. Om jag kunde göra i ordning en smaskig panino, som jag vet att han älskar, på morgonen som han bara kunde värma i grillen vet jag att det kan bli ändring på de dåliga vanorna :) Sedan vore det ju den ultimata lyxen som helgkvällsmys också … mmm brie, salami, pesto, tomat & rucola. Mums!

#66 - - Linda R:

Rätt svar är 1974

Jag fick mitt första barn i december och har nu ett års mammaledighet framför mig.
Vill ju gärna imponera på mina andra lattemorsor med proffsiga smörgåsar till lunch!

#67 - - Caroline:

Så kul med en tävling! Jag vill vara med förstås.

Svar på frågan är 1974
Motivering:
Jag har suktat efter en paninigrill ett tag nu, men tyvärr har snålheten slagit till varje gång. Den skulle passa perfekt här hemma då man får hålla i locket på den gamla smörgåsgrillen som blivit glapp i handtaget pga av att vi gång på gång försökt grilla för stora smörgåsar.

#68 - - Therese:

Svar: 1974
motivering:
Efter skola, jobb eller sport, är man alltid sugen på nåt.
Ibland har tiden väldigt fort gått, och man måste laga mat inom kort.
Om det vi som Paninigrillen från Breville fått, kunde vi göra goda mackor av olika sort. Som hela familjen tycker är Gott!!

#69 - - Åsa i Växjö:

Hej! Vilken kul tävling och VÄLDIGT intressant just för mig som precis "blivit av med" min underbara, och välanvända, smörgåsgrill.. :( Min son kräktes rakt över smörgåsgrillen när han var sjuk för ett tag sen, så det kändes inte riktigt som att det var läge att göra mackor på den igen ;) Det var kanske meningen att jag skulle ha en Breville här hemma?! Svaret på frågan är 1974! Håller ALLA tummar! Mvh, Åsa

#70 - - Sara Nilsson:

Svar: 1974

När jag går ut och fikar letar jag alltid efter caféer som har grillade smörgåsar. Det är så sjukt gott. Tänk att kunna ha den lyxen att kunna göra sådana smörgåsar hemma och kunna äta det när som helst. Risken finns att jag kommer se ut som en grillad smörgås själv, men det risken tar jag hemskt gärna ;)

Kramar Sara

#71 - - Karolina "Kakolina":

Hej Pernilla! Svaret är 1974 :-)

Jag vill vinna paninigrillen för att detta är ingenting jag skulle komma att tänka på att köpa i vardagen. Man glömmer bort allt det roliga! Sånt här får en att öppna upp ögonen för nya grejer och våga testa något nytt. Vill att denna paninigrill ska berika min sommar 2014.

Ha det så bra!

#72 - - Sofia:

Grillen lanserades 1974.
En sådan här smörgåsgrill skulle passa oss perfekt, för då kan vi kasta vår halvkassa, men välanvända variant från Ö&B ;)
Trevlig Helg
/Sofia

#73 - - Pernilla:

1974
Jag vill gärna vinna en grill för vad skulle vara mysigare efter en kall dag ute i snön med barnen o få komma in o ta en kopp varm choklad och en grillad smörgås och mysa framför tända ljus o en rolig barnfilm :)