Därför har det varit tyst på bloggen ett tag

 
 
Jag har jobbat väldigt mycket på senaste tiden.
Vardagspusslet måste gå ihop och när man jobbar heltid, har två barn som man vill träffa resten av tiden plus en massa annat som händer, ja då blir bloggen lidande.
 
Jag har insett att jag inte kan slå knut på mig själv och jag har faktiskt funderat på om jag ska lägga ner bloggen. Det är så svårt att få tid över till bloggandet i vissa perioder, och då får jag dåligt samvete.
För jag gillar ju min blogg, och jag gillar att baka, och jag har fått vara med om så himla mycket roligt tack vare det.
 
För två månader sedan var jag sjukskriven för stress och utmattning och det var en varningssignal om att jag måste lära mig att göra en sak i taget och ta det lugnt ibland.
Jag mår lite bättre nu och jag jobbar igen, men jag måste verkligen passa mig så att jag inte blir utbränd.
Jag måste helt enkelt lära mig att prioritera, och att jag inte kan göra tusen saker på en dag. Att jag faktiskt måste ta en paus ibland.
 
Jag berättar det här för att jag tror att ni är många som förstår, som kanske själva har svårt att få tiden att räcka till. Och för att ni ska veta varför det är tyst här på bloggen i perioder.
Det är inte för att jag struntar i bloggen, det är för att jag prioriterar mig själv, min familj och mitt jobb.
 
Jag kommer inte lägga ner bloggen. Däremot kommer det vara tyst här i perioder, men det får helt enkelt vara så.
 
Tack till alla er som fortfarande tittar in här, och använder bloggen som en liten receptbank, och till er som läser och kommenterar! Utan er skulle det inte vara roligt att blogga!
Jag har några julrecept på gång, de kommer så fort jag har tid :) 
KRAM på er!
Visa fler inlägg