Chokladbollsfyllning till tårta

100g smält smör
3 msk kakao
1 dl socker
1 tsk vaniljpulver/vaniljsocker
3 dl havregryn
3 msk kallt kaffe
1-2 dl vaniljkräm
1-2 dl vispad grädde
Kokos eller pärlsocker
Gör så här:
Vispa smör, kakao, socker, vaniljpulver/socker, havregryn och kaffe till en smidig smet.
Blanda vaniljkräm av marsanpulver till en tjock smet, dvs ha i lite mindre mjölk än vad som står på paketet.
Vispa grädden.
Vänd ner den mindre mängden grädde och vaniljkrämen, ha sedan i lite mer av vaniljkrämen och grädden om du vill ha lösare fyllning.
Bred ut fyllningen över tårtbotten och strö över kokos eller pärlsocker.
Recept kommer från bloggen Sockerrus.
Det låter gott! Har aldrig tänkt tanken att det skulle passa som tårtfyllning, but why not.
Förresten, ses vi bland snapsarna i år igen?