
1 dl vetemjöl
5 st ägg, gärna ekologiska
500 g mandelmassa




Dock har jag lagt till vaniljsocker i efterhand eftersom jag tycker det var något som fattades. Tror att vaniljsocker är pricken över i, men det kan alltså uteslutas om man vill det :)
Låter jättegott! En fråga, när du vispar allt med Kitchen Aiden, använder du vispen eller den platta "blandaren"?
Mums vad gott! Har gjort många mazarinmuffins och kakor!
Har en fråga, när jag vill ha vita frostings till cupcakes blir den ofta lite "gulaktig" (pga det ev. smöret antar jag). Finns det någon smaklös färg man kan använda till frostingar så att den blir vitare? :)
Har läst det receptet men inte fått tummen ur att baka dem. Älskar mazariner och cupcakes, så en kombination måste vara toppen.
Kram Malin
Låter verkligen smarrigt!
Jag har den boken men inte lagt det här recptet på "to do" listan, men nu när du skrev om det så kände jag -det här måste jag ju testa! Det är bra med bloggar!!
Åh, verkar jättegott! Men är det bara vispad grädde på? Har du något i grädden, t.ex. florsocker? Den såg så slät ut.
Hur gör man för att inte frozingen ska smälta? Jag lyckas aldrig och den bara rinner av muffinsarna... (´Д` ) Plz answer!(>_<) <3

9