










Jag bakar alltid ut min saffransdeg som bullar. Fyller med antingen smör och mandelmassa eller ännu godare med smör, hackad vit choklad och hackad mandel
Jag brukar göra en liknande men addera smält vitchoklad.
Min mor gillar den så pass mycket att när hon fyller år i februari brukar önska sig en sådan i födelsedagspresent!
Helt klart värd att testa :)
/ Sandra
Jag igen...
Går just nu på LCHF så lever lite genom att följa din blogg :)
Har du testat att baka med mandelmjöl/fiberhusk eller liknande?
Har du i så fall något bra tips?
Längtar efter att baka :) och ändå ha möjlighet att smaka på det!
Just nu göder jag mina kollegor (iof klagar de inte...)
/Sandra
Din blogg är så himla bra! Toppen att du visar massa bilder, bra för en nybörjare =)! KRAM
Hej Pernilla!
Jag tycker också lussekatter blir lite för torra och tråkiga, men har du provat det här receptet:
http://kakklubben.blogg.se/2011/november/lusselangd-med-vit-choklad.html#comment?
Det är så gott så man dör lite! :) God jul på dig!
Hej! Tänkte bara ifall du sett Leila's saffransgran? Hon från Leila bakar du vet?! :) Hon hade annat i sin.. Tänkte om du ville veta/testa :) God jul! :)
Vad saftig och god den ser ut! :D Jag tycker också lussebullar är lite tråkiga, däremot gillar jag saffran massor, så äter mer än gärna annat med saffran i. I alla fall under den här årstiden :)
åh ser riktigt smarrigt ut

9