Vinnarna i tävlingen om paninigrill och smörgåsgrill från Breville!

 
Jag får börja med att be om ursäkt för att det dröjt så länge med att utse vinnarna i tävlingen, jag vet att ni är många som väntat och hoppats.
 
Jag har nu suttit och läst igenom alla 73 kommentarer och det var som vanligt inte lätt att välja två av dem.
Ni är fantastiska!!! :)
Till slut var jag ändå tvungen att välja och då blev det så här.....
 
Första pris, en paninigrill, går till Malin!!!
 
 
 
 
Malin:

skriven 2014-01-18 12:07:41

Rätt svar är 1974!!

Min motivering: Jag är gravid i v 20 och har fått monstercraving på grillad panini och jag köper en nästan varje dag (alltid samma med mozzarella, basilikapesto och tomater).

Om jag vann paninigrillen hade jag kunnat göra mina egna paninis hemma! Varenda dag också! Och då hade jag sluppit lägga ut massa pengar på att köpa dem på fiket... vilket jag ändå inte borde göra eftersom att jag är fattig student. Men när monstercravingen sätter in så är det svårt att tänka helt logiskt!

Hoppas på jättetur! Hade verkligen varit det bästa jag hade kunnat få i present!

 
Grattis Malin!!!
 
 
 
 
Andra pris, en smörgåsgrill, går till Dzana:
 
 
 
Dzana:

skriven 2014-01-13 18:00:29

Svar:1974,
Hej! Jag har en smörgåsgrill( av annat märke) hemma och det älskar hela familjen men jag skulle vilja ge bort den till min bror. Han ska börja på läkarprogrammet om några dagar, så han har flyttat till en annan stad. Han älskar.sådana smörgåsar och det är en perfekt present till en fattig student. Snabbt och gott, vad mer kan man fråga efter. Och så fyller han år i februari. Hoppas att jag vinner så jag kan ge bort den till min store bror.
Hälsningar Dzana :-D

 

 

 Grattis Dzana!!!

 

 

Ni har fått mail :)

 

Tack till alla fina och bra kommentarer!! Vi hoppas på att det blir fler tävlingar snart så att ni andra har andra chanser att vinna.

 

Kram!