Sponsrad video - Ny säsong av Dessertmästarna!

 
 
 
Har ni kollat på Dessertmästarna på Kanal 5?
Förra hösten var det premiär och jag satt klistrad vid TV:n.
Dels för att Lisa som har den fina bloggen Sockerrus var med, och för att jag hade längtat efter att bakprogram där man får se riktiga proffs baka.
 
Och jag blev inte besviken, för vilka bakverk och konstverk det skapades!
Så himla häftigt! Man fattar knappt hur duktiga de är, konditorerna som är med i programmet.
 
 
I höst är det dags för en ny säsong och då ska tretton av Sveriges främsta inom desserter och sötsaker tävla mot varandra i en kamp om att bli korad till Sveriges dessertmästare 2014.
 
 
Så här står det på Kanal 5 om Dessertmästarna:
 
"Vem kan göra den mest njutningsfulla chokladpralinen, den mest oemotståndliga gourmetdesserten eller den mest nytänkande versionen av en riktig klassiker? De tävlande är välmeriterade fullblodsproffs som alla vet hur en dessert ska göras, men vem visar på mest kreativitet, smakkänsla och yrkesskicklighet? Varje vecka åker en tävlande ut och till sist återstår två tävlande som möts i final.

En jury bestående av fyra mycket framstående konditorer och kockar avgör vem som vinner och vilka som varje vecka får lämna programmet. De fyra är; Hovtraktören, krögaren och mångfalt prisade Stefano Catenacci. Konditorn Roy Fares som blivit utnämnd till Årets konditor och vunnit guld i kokboks-VM. Konditorn Magnus Johansson som ansvarat för Nobeldesserterna i över tio år, startat Stockholms chokladfestival samt vunnit OS-guld med kocklandslaget, samt fransmannen Sebastien Boudet som arbetat över hela världen, en bagarson som brinner för både konditori och surdegsbakning."
 
 
Det här är ett sponsrat inlägg.
Men oavsett så ser jag fram emot höstens säsong, ska bli så spännande!
 
Kommer ni titta?