
3 dl socker
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillsätt socker och vaniljsocker och rör om.
Tillsätt sedan ett ägg i taget och rör om efter varje ägg.
Tillsätt till sist mjölet och rör om lite lätt tills allt är blandat.
Nu är smeten färdig!
Smörj en muffinsplåt med olja (mat eller raps eller liknande som inte smakar något). Smörj ordentligt så att bitarna lossnar lätt sen.
Klicka sedan i smet till 3/4 i varje hål i plåten. Här är det bra att använda en glasskopa med en sån där spak på som skjuter ifrån sig smeten, det gjorde jag.
Lägg sedan i en Dumle i varje hål, och avsluta med att klicka över ytterligare lite smet för att täcka Dumlen.





 Citroncest - matblogg från Italien
               
              
              
                Citroncest - matblogg från Italien
                
                   
              Herre Gud vilken chokladdröm. Dumle gör livet så mycket bättre, så trist att det inte går att finna i Italien!
 Citroncest - matblogg från Italien
               
              
              
                Citroncest - matblogg från Italien
                
                   
              Åh! Dumle gör livet så mycket bättre! Är så ledsen över att det inte går att hitta i Italian...
 Citroncest - matblogg från Italien
               
              
              
                Citroncest - matblogg från Italien
                
                   
              Åh! Dumle gör livet så mycket bättre! Är så ledsen över att det inte går att hitta i Italien...
Så simpelt, SÅ GOTTTTTT!
Det här ser ju farligt gott ut, dumle är gott och choklad är gott. Gott + gott måste ju bli jättegott :-)
Ser riktigt gott ut.
Måste testa :)
Smaskens med brownies!
Smaskens med brownies!
 
        
 
               
              
              
                 
               
              
              
                 
               
              
              
                 
               
              
              
                
12