Det kom ett bud....med semlor!

 
Idag är det ju fettisdagen och jag är säkert inte ensam om att ha ätit en semla :)
Jag har inte hunnit baka varken en gammal eller en ny variant av semlor i år eftersom jag har jobbat galet mycket de sista dagarna. Och igår var jag på konferens och jättekul personalfest, så idag är jag lite sliten...
 
Men det var inte det vi skulle prata om nu! Jag måste ju visa er vilket fint bud som knackade på dörren här på eftermiddagen.
 
 
 
Arla bjöd på semlor :)
 
stansbasta.se har folk kunnat rösta på vilket konditori som har den bästa semlan, i år kom det in över 9 000 röster fördelade på cirka 2 760 kaféer, bagerier och konditorier i 630 Svenska städer.
I Stockholm vann i år Liselotte Hembageri som ligger på Norrtullsgatan 11.
Det var en sån semla jag och familjen fick smaska på ikväll.
 
 
 
 
 
 
 
Supergoda!
Jag är ju dock ingen stor semmelfantast, är nog mer förtjust i cupcakesemlor eller wienersemlor. Eller semmelwrapen som är en nyhet för i år, den var väldigt god!
Men för att vara en traditionell semla var den här god :)
 
Jag har ju gjort några varianter på semlor tidigare, de kan ni kolla in här om ni vill!
 
 
Tack till snälla Arla som bjöd på så fina semlor, hemskickade ända till dörren :)
 
 
Kram!
#1 - - Emma:

Hej! Till och börja med vill jag säga att du är så jäkla duktig! Inspireras av dig dagligen! Jag önskar jag kunde bli så pass duktig som du är! Studerar i grythyttan, till kock.. så är väldigt intresserad av mat i övrigt, speciellt desserter och bakverk! Vill tacka för alla fina inlägg och all inspiration som du bidragit med! sen har jag en riktigt utmanande tårta du borde testa: https://www.facebook.com/video.php?v=342255402636371 hade varit riktigt kul att se dig göra en sådan! Är det någon som fixar den, så är det du! Ha det så bra! kram!

Svar: Men åh vad snällt av dig, vad glad jag blir! :) Jag är bara glad om jag kan hjälpa någon/inspirera någon :) Jag kollade in videon, den tårtan lär ju ta lång tid att göra... ha ha ha! Skulle verkligen vara en utmaning, härligt att du tror på mig :)
Pernilla Lyck

#2 - - Vajb:

åh! vilket trevligt paket! :)

#3 - - Annster:

Så gott :)

#4 - - Elins bakficka:

Vilket lyxigt bud! Kul!

#5 - - Sabina:

Åh vilka fina, ser jättegoda ut! Snällt av Arla. :)

#6 - - Elin:

Mums!