Sponsrad video: God Morgon - Frukostsmoothie

 
Jag startar varje morgon med en smoothie. Det har blivit en rutin här hemma att göra smoothie på morgonen, vi har gjort det i flera år nu och vi älskar det fortfarande.
 
Smoothie är nyttigt och mättande och hur gott som helst. Jag använder aldrig något recept för mina smoothies utan tar det som finns hemma. Oftast blir det färskpressad juice, lite kvarg, en banan, frysta jordgubbar och mango, och ibland färsk ananas och melon. Det viktigaste tycker jag är att man har frysta bär eller frukt i, då det gör att smoothien blir kall och god.
 
I videon nedan visas hur man enkelt mixar en smoothie som är mättande och god. Den innehåller havregryn och det har jag aldrig provat att ha i, ser spännande ut :)
 
 
 
 
 
Om videon:
God Morgon vill inspirera människor till att göra egna goda, nyttiga och spännande smoothies – utan att det för sakens skulle ska behöva vara så krångligt. Råsaftcentrifugen i alla ära, men det är inte varje gång man orkar kånka hem några kilo grönsaker, tvätta och fixa.

Med ekologisk apelsin- och äppeljuice som bas i en smoothie, är det superenkelt att mixa ned dina egna favorittillbehör för att få en smoothie som passar dagens alla tillfällen. Något mättande till frukost, något uppfräschande till mellanmål, något proteinrikt efter träningen och något gott på kvällen som håller sötsuget borta. Det är bara att blanda, mixa, testa och njut. Med bas av God Morgon Ekologisk Apelsin och Äppeljuice, Not From Concentrate – plus dina favoriter såsom vattenmelon, hallon, kvarg, havregryn, mynta, passionsfrukt – bara fantasin sätter gränser.
 
 
 
 
Det här är en sponsrad video med bra tips på hur man enkelt gör en god och mättande smoothie.
 
KRAM!