Tävling -Vinn presentkort på Pizza Hut!

 
Gillar ni pizzorna hos Pizza Hut?
Idag, 14/9  är det premiär för Star of flavors hos Pizza Hut.
 
 
 
 
 
 
Star of Flavors har en pizzabotten bestående av en massa trianglar. Varje triangel är fylld av färskost med smak av färska örter. Pizzan toppas dessutom med en valfri topping ur Pizza Huts ordinarie sortiment.
 
 
 
Låter det inte hur gott som helst?!?! Är jättenyfiken på att prova. Och jag måste skynda mig, det är en limited edition-pizza som bara finns på restaurangerna fram till den 18/10.
 
 
Nu har ni chansen att vinna presentkort så att ni kan prova Star of flavors!
 
1-3:e pris är 300:- presentkort hos valfri Pizza Hut.
 
 
För att vinna vill jag att ni svarar på frågan "Hur många trianglar består Star of Flavors av?”
Svaret hittar ni på Pizza Huts hemsida.
Skriv även en kort motivering till varför du vill vinna, så väljer jag ut tre av er som vinner presentkorten.
 
Jag kommer inte att godkänna några kommentarer till det här inlägget förrän efter tävlingen.
 
Tävlingen pågår fram till 20/9 kl 23:59.
 
 
LYCKA TILL!
 
 
 
#1 - - Dejan:

8 kanter! Och varför jag ska vinna? För du är skyldig mig kompensation för alla nutella saker du postar utan att bjuda...

#2 - - Lotta Larsdotter:

Svar: 8 trianglar

Jag hoppas på vinnartur då jag fyller år den 21 september. och gärna får en liten överraskningspresent. Vore kul att få bjuda med en kär vän jag inte sett på ett tag på ett Pizza Hut-besök!

#3 - - Marielle Nilsson :

Jag svarar 8st trianglar.
Jag kan varken laga mat eller baka,
så en måltid på Pizza Hut skulle väl smaka,
skulle tom bli premiär,
jag har aldrig varit där,
då åker lössittande kläder på,
för att plats för magen få,
och när pizzan sen är slut,
får någon mig rulla ut!
marielle.nilsson@hotmail.com

#4 - - Bea:

Den har 8 stycken trianglar där färskosten finns. Jag vill vinna för att min dag idag har varit en perfekt pizza dag, men inte har jag ätit någon pizza inte :/ det ska bli ändring på det.

#5 - - Anonym:

Hej! Mitt svar är 8
Jag skulle gärna vilja vinna så att jag kan bjuda min lillebror på pizza! Han älskar det:)
/saraeriksson@hotmail.com

#6 - - Mia Haapaharju:

Star of flavors består utav 8 st trianglar, självklart vill jag testa denna härliga pizza! Det skulle jag göra om jag vann ett presentkort :) Jag hoppas att jag vinner för då kan jag bjuda sambon på en härlig fredagsmys middag på pizzahut :)
Hälsningar Mia

#7 - - Kari Isberg:

det är åtta trianglar. Och jag vill vinna för att kunna ta med min familj på restaurang. Vi har varit sjuka en vecka nu och tvingats ställa in kalas, bröllopsdagsfirande och musikalbesök. Det vore så roligt att få göra något mysigt tillsammans istället!

#8 - - Anna Louise:

Svar: 8 st.
Jag har faktiskt aldrig ätit på Pizza Hut men från det jag hört så är det något jag verkligen vill göra. Jag har bara hört gott om det och när jag tittar på pizzorna så vattnas det i munnen. Om jag skulle vinna presentkortet så skulle det vara en bra anledning att besöka Pizza Hut inom en snar framtid för att få smaka just Star of flavors. Hoppas på det bästa x

#9 - - Jenny:

Pizzan "Star of flavors" har åtta stycken trianglar :)

Skulle jättegärna vilja vinna, eftersom jag, min kompis, och hennes syrra ska iväg på en Stockholms-resa, och vi älskar Pizza Hut och brukar äta där då vi är i Stockholm. Här i Västerbotten finns tyvärr inte pizza hut, så ett presentkort skulle vara ett plus till våran resa :D kram!

#10 - - Beatrice:

Den består av 8 trianglar

Jag skulle vilja vinna för att ta med våran hundvakt och vän Carro när hon nyligen fyllt år och går genom ett break up från sin pojkvän sen 5 år tillbaka och att gå och äta på pizza hut hade säkert fått henne att skratta och vara glad :D

#11 - - Annika Andersson:

Den har 8 trianglar.

Jag har inte ätit på Pizza Hut på över 15 år. Jag tycker det är dags nu!

#12 - - Jerker:

8 stycken :)

Min fru har aldrig ätit på Pizza Hut, så det vore kul att få ta med henne på ett av mina favoritpizzaställen :)

#13 - - Anna:

Den består av åtta trianglar! Våra töser älskar PixxaHut och nu har de öppnat en restaurang i Jönköping. Vi har inte jättelångt dit så ett presentkort skulle sitta fint!

#14 - - Sanna:

Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja göra ett besök på Pizza Hut och provsmaka den här goda nyheten. Har faktiskt bara ätit på Pizza Hut en enda gång, och det var inte ens i min egen hemstad så det vore fantastiskt kul att få besöka Pizza Hut här hemma i Norrköping, och få bjuda med mig dottern dit.

Kanske skulle vi kunna gå dit nu i oktober när dottern fyller 8 år, det vore en perfekt födelsedagsmiddag.

Pizzan består utav 8 stycken trianglar.

Kram Sanna

#15 - - Ellen Andersson:

Pizzan har 8 trianglar!
Jag vill vinna denna perfekta sak
så att jag kan dela den med min kamrat!

#16 - - Ella:

Det är åtta trianglar!

Jag borde vinna för att jag älskar pizza, speciellt från Pizza Hut! Men jag är en fattig student så jag äter nästan aldrig ute. Om jag vann skulle jag ta med mina småsyskon och frossa i pizza. Detta skulle göra hösten mycket bättre! Haha :)

#17 - - Frida Elmgren:

Hej hej!

Svaret är 8 stycken och jag skulle vilja vinna ett presentkort till min dotter. Hon har precis börjat gymnasiet där hon läser Natur/Natur och det är en ålder då de börjar gå ut och äta men hon har ännu inte varit på Pizza Hut otroligt nog trots att hon älskar pizza så det skulle vara kul att överraska henne till hennes födelsedag i november med det här. Håller tummarna för fullt och hoppas på turen :D Hälsningar Frida

#18 - - Jessica Hellström:

Star of flavors består av 8 st trianglar
Det skulle vara grymt att få testa den fantastiska pizzan, har hittills fastnat vid tre rätters som delas med sambon, vågar inte prova något annat, men nu har jag chansen.

#19 - - Camilla Tucker:

Svar: 8 trianglar

Jag vill vinna så att jag kan bjuda med min mamma på en middag. Finns inget bättre att få lite kvalitetstid med varandra och bara koppla av.

#20 - - Zara :

Svar: 8 trianglar.
Motivering: Behöver lite pizza för jag tänker mig att det är bra att göra som djuren och lägga på sig lite inför vintern. Så man inte tynar bort liksom... Världens bästa ursäkt när man vill svulla lite :) Tack för en inspirerande blogg!

#21 - - Jessica Sundberg:

8 trianglar.
En av de få restaurangerna i stan som tänker på att barn är barn. Många har gott om plats att röra sig på för kids med myror i brallan, aktivitetsblock och pennor delas ut som standars, barnvänliga menyer och hyggliga priser. En restaurang vi gärna besöker och uppskattar!

#22 - - Emma ö:

8 st!
Har aldrig testat pizza hut, men hört väldigt mycket gott om det.
Skulle vara toppen nu när det börjar bli lite mörkt och höstigt att få gå på restaurang och unna sig ngt gott!

#23 - - Paola:

Svar: 8

Min 18-åring skulle helst leva på pizza om han fick som han ville. Och inte ska den vara hembakad inte. Jag kan lova att han skulle ta mycket väl hand om denna vinst och vårda den ömt ... en helg eller så ;) GLAD skulle han verkligen bli! Och kanske mätt för en gångs skull.

#24 - - Maria:

Star of flavors består av åtta trianglar.
Jag är en riktig pizzafantast och favoritpizzan äts helst på Pizza Hut. Ett presentkort på restaurangen skulle göra mig så glad! Hoppas på tur!

#25 - - Tina Sundqvist:

Star of Flavors består av åtta trianglar. Jag skulle vilja vinna så att jag skulle kunna överraska min dotter som fyller år om ett par dagar, med ett besök på hennes favorit matställe, Pizza Hut!

#26 - - Anette Nyström:

Svar: 8 trianglar (om du menar hörnen som är fyllda med färskost:))
Motivering till varför just jag ska vinna: Pizza Hut håller på att bygga sin första restaurang i Jönköping och det skulle va så himla kul att ta med familjen dit, då även min son som är glutenintolerant skulle kunna få njuta av en glutenfri pizza!

#27 - - Anonym:

Svaret är 8 stycken.
Skulle vilja vinna presentkort för att vi har haft en snabbmat/halvfabrikat/helfabrikat fri månad och det skulle vara så skönt att få slippa laga mat nu ;)

#28 - - Anonym:

Glömde skriva kontaktuppgifter, josefine vennberg, josse151@hotmail.com. Det är jag som haft en snabbmat/halvfabrikatsfri månad.

#29 - - Emelie Olsson:

Pizza Huts nya grymma pizza, Star of Flavors, består av 8 stora trianglar utav himlen. Färskost i pizza, hur konstigt, men grymt gott låter inte det? Med deras så goda topping, alltså!
300 kr av rent guld. Måste var ärlig, om jag vinner kommer jag gå till Pizza Hut precis dagen efter, för mig själv. Känner som dig, måste ha den pizzan! Är så himla förtjust i just färskost. Dessutom skadar det inte att beställa lite förrätter också, kanske någon till pizza till kvällen.. Vad ska man säga, älskar pizza!

#30 - - Sandra Petersson:

Den består av 8 trianglar. Vi kan sällan unna oss att äta ute så detta presentkort hade gett oss en mysig kväll på en av våra favoritrestauranger.

#31 - - Karolin F:

Star of flavors består av 8 trianglar. Jag vill vinna ett presentkort för att jag tror att det kan vara en bra restaurang att ta med sambon och vår lilla son till. Tidigare har vi inte haft någon Pizza hut i närheten och därför bara ätit på kedjan utomlands.

#32 - - Anonym:

Hej Pernilla. Star of Flavors består av 8 trianglar. Jag vill vinna för jag skulle ge bort presentkortet till mina föräldrar. Jag tycker de förtjänar en romantisk middag med varandra, och inte behöva tänka på laga mat och disk. Utan ren avkoppling :)
Kram// Naghmeh M

#33 - - Johanna S:

Den har 8 trianglar. Jag vill vinna för att jag älskar att äta på pizza hut! / Johanna

#34 - - Pernilla Hörup:

8 st. hela familjen gillar Pizza Hut så klart, ett present kort och test av nya pizzan låter underbart!

#35 - - Birgitta:

Hejsan!

Svar är: 8 st trianglar :) Vill fira med min älskade dotter, som har besegrat mycket svår cancer. Vi skulle ha ett riktigt mor/dotter pizzamys! Håller nu tummar och tår att vi lite god pizza får!!!
Kram

#36 - - Hedvig:

Star of flavors består av 8 trianglar. Om jag vann skulle jag bjuda mina vänner på Pizza Hut. Har aldrig ätit där (helt sjukt men sant. Tyvärr...) så jag skulle vilja göra ett fint minne av första gången:) Nu i nian när det är så mycket plugg är det viktigt att även kunna koppla av och göra roliga saker med sina kompisar!

#37 - - Rolf:

Hejsan!

8 st trianglar är svaret!

Vinner jag så tar jag med mig mina älskade barnbarn och äter lite god pizza. Vi skulle ha det så mysigt! Hoppas det blir så!!!

MVH/Rolf

#38 - - Lisa Hellbom:

Svaret på hur många trianglar pizzan har är 8 st! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då jag älskar att äta på Pizza Hut, men sällan kan göra det då jag studerar och inte har mycket pengar. Ha det bra!
// Lisa Hellbom

#39 - - Robert:

Tjena!

Rätt svar tror jag är: 8 trianglar.

Hoppas detta presentkort få vinna, till min underbara kvinna.

Med vänlig hälsning Robert

#40 - - Madelene:

Hej!

Svar: 8 st trianglar!

Har jag tur så tar jag med mig min underbara mamma och äter lite god pizza. Hon är guld värd som vårdade mig i hemmet under min fruktansvärda cancerresa. Skulle vara så roligt att få äta lite gott med henne. Hoppas hoppas!!!

Kram

#41 - - Angelicafingal@icloud.com:

Pizzan innehåller 8st trianglar, jag hoppas att jag o mina barn vinner då jag hoppas på att få körkort om 66dagar och för första ggn kunna åka sj med mina tre älsklingar någonstans! Då skulle ju det här vara perfekt att kunna åka och käka på em när jag förhoppningsvis klarat kortet ❤️👍🍀

#42 - - Milena M:

8 trianglar!
Motivering: Skulle vara guld att kunna ge detta till min pojkvän då han sällan äter pizza pga allergi. När han väl "fuskar" i sin kost ska det vara något speciellt, i detta fall pizza hut!!!

#43 - - Elin A:

8 trianglar består den av!
Min favorit all the time är pan-pizza och att få smaka på "riktig" såsan pizza från Pizza Hut vore ju fantastiskt! Jag skulle bjuda med mig syrran och hennes pojkvän (dem två lika galna i pizza som jag) för att äta pizza som ett tack för all hjälp jag fått av dem, de ställer verkligen upp för mig i vått och torrt!

#44 - - Josefin:

Pizzan har 8 trianglar! Jag vill gärna vara med i tävlingen, så att jag kan bjuda min fina pojkvän på en mysig kväll i höstrusket, han äääälskar pizza och speciellt ost! Känns som den ultimata pizzan för honom! Håller tummarna...!

#45 - - Anonym:

Star of Flavors består av 8 trianglar. Jag har har barn som gillar Pizza Hut och deras pizzor. Ett besök på Pizza Hut vid Medborgaplatsen med efterföljande biobesök står alltid högt i kurs hos dem. Vi skulle bli väldigt lyckliga utav denna vinst !

#46 - - Karin Wessel:

Den består av 8 trianglar! Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda min man och våra fyra underbara barn på middag hos pizza hut, barnen är så nyfikna sedan de slog upp portarna i vår stad!