Jappkladdkaka

Jag är inte så förtjust i när kladdkakor blir kletiga, jag tycker bättre om när de blir som på bilden; mjuka och sega. Det där är ju en smaksak, vill man ha kletigare så tar man bara ut den lite tidigare ur ugnen :)
Rör ägg och båda sorterna socker. Jag rörde för hand med en vanlig sked.
Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.
Häll i Japp och smörblandningen.
Häll smeten i en smord och bröad rund form, minst 24 cm i diameter, med löstagbar kant.
Jag bröade min med smör och ströbröd.
Grädda i 175 grader i ca 25-30 min. Kakan ska ha fått en "skorpa" på ytan men är fortfarande lös när man tar ut den. Rekommenderar kortare tid om man gillar smetig kladdkaka, lite längre om man gillar fastare och segare.
Om kladdkakan blir för smetig kan man låta den svalna i kylen ordentligt, då brukar den sega till sig lite.

Denna måste jag testa! Blir den väldigt söt?