Vilken underbar blogg du har Pernilla! Jag är inne här flera gången i veckan och tittar med spänning på om du har bakat något nytt. Jag får alltid massa inspiration och idéer från dig! :-) I början förstod jag inte att jag faktiskt vet vem du är, insåg det när du började skriva om Gamleby... Vi jobbade faktiskt tillsammans lite en sommar på Ica, vet inte om du minns det? Jag har i alla fall länkat till dig i flera av mina inlägg på min blogg, hoppas det är ok?! Synd att jag missade ditt och Marie-Louises loppisstånd häromdagen, hade varit kul att provat dina macarons ;-)
Kram Jenny
Hej!
Fin blogg du har och vilka fina grejer du bakar! Jag provade ditt recept på chokladmakroner igår och de blev riktigt goda! Nu har jag börjat leta mandelmjöl, fanns inte på Lidl i vår stad...
Jag har nu testat ditt recept på macarons med sockerlag, tro det eller ej men jag lyckades äntligen! Dock var färgen typ brun på 2 plåtar fast att de inte riktigt var klara?
Är det okej om jag länkar från min blogg till ditt recept? :)
Om du tittar på min blogg http://bakandesara.blogspot.se/2012/08/viol-macarons.html
Så ser du vad jag menar med brun..?
Men kanske är som du sa att det vart för varmt i min ugn, får testa mej fram, men de blev fina iallafall :) Tack för ett bra recept :)
när jag bakar macarons så blir som aldrig så där ''krispiga'' på kanten och dom blir platta och kladdiga inuti så när jag ska ta bort dom från plåten så går dom sönder.. :( kan det bero på att jag inte använder sockerlag eller att jag använder varmluft när jag gräddar dom? eller vad tror du?
Hur vet man när makronerna är klara?
Ser jättefina och goda ut! Hur får du dem så släta? Mina får alltid en topp uppepå :(