Baka

Jag tycker det är tråkigt att det inte blivit fler nummer av Leilas tidning "Leilas country living", det kom ju endast två nummer innan hon fick barn. Jag hoppas de bestämmer sig för att göra fler nummer för jag tycker den tidningen var så mysig och den innehöll ALLT som jag vill läsa om! Bakning, inredning och fina lantliga bilder. :)

 

Jag skulle vilja prenumerera på en liknande tidning men vad jag förstår så finns det inte.

Någon som vet?


Jag vill ju gärna prenumerera på en tidning som handlar mest om bakning, när jag kollade på tidningskungen.se såg jag tidningen Baka. Just nu får man prova ett nummer för bara 25:- så jag slog till!

Ska bli jättespännande att se om tidningen är bra, för i så fall kommer jag fortsätta köpa den :)

 

#1 - - chanette:

var köpte du leilas tidning?

jag diggar henne som fan med. hon e grym

#2 - - Marie-Louise:

Jag gillade också Leilas tidningar och hade verkligen hoppats på fler nummer. Trist om det inte kommer fler. Men den andra tidningen du beställt lät ju bra, den kanske jag ska leta upp.

#3 - - Lia:

Baka är en så fantastisk tidning att jag ringde förlaget och bad dem skicka alla nummer som kommit ut =)Hembakat är en annan i samma kategori. Bara bakning. Nästan ännu bätte, men bara nästan.Det roliga med de här två tidiningarna är att de båda handlar uteslutande om bakning men på olika sätt så man behöver båda ;-)