Strawberries and cream-muffins
Har ni ätit en massa gott och njutit av ledigheten? Det hoppas jag, för det har jag! :)
Det blir ju alltid så att man äter lite för mycket vid påsk, vi hade över 3 kg smågodis i en stor skål och vi har ätit och ätit men det ser inte ut som att någon rört skålen. Suck.
Skickade med mamma lite hem när de åkte idag, och även resterna av den lemon meringue pie som jag bakade igår.
När mamma och hennes man kom i fredags kändes det konstigt att bara ha blåbärsmacarons att bjuda på, brukar ju alltid ha så mycket mer bakverk :)
Därför slängde jag ihop en sats muffins så att vi skulle ha nybakat till kaffet.
Var inte sugen på cupcakes så jag struntade i toppingen och så åt vi bara helt vanliga muffins.
Hur gott som helst och nu för tiden ovanligt här hemma, för det är ju så roligt att dekorera :-D
Provade att ha i jordgubbsglass i smeten och ÅH så gott det blev, helt himmelskt!
Muffinsen gjorde jag efter det här receptet men istället för baked alaska-glassen använde jag alltså den här:
Den har en ljuvlig jordgubbssmak och bitar av jordgubb i sig, bitar som alltså överraskade i muffinsen när man tog en tugga!
Jag älskade Baked alaska-cupcakesen och älskade de här muffinsarna, nu vill jag bara prova att göra muffins på alla glassmaker som finns...!! :)
Men de här kan jag verkligen rekommendera!
Så här såg fikafatet ut, det blev en jättemysig eftermiddag med fika på balkongen i solen och sedan lite grillning.
Vad det är underbart med vår! :)
Ser himla gott ut :-)