Robust challenge

Just nu pågår en tävling som heter Robust challenge som jag vill tipsa er om!

Det är Philips som anordnar den och tävlingen går ut på att man ska anta utmaningen att laga en rätt och föreslå en bra lösning på utmaningen. Den laddar man upp på sidan http://robustchallenge.se/

Så här står det på hemsidan om tävlingen:
Allt om Robust Challenge

En duktig hemmakock lagar fantastisk mat trots de tuffa förutsättningar man har i ett verkligt kök. Vi vet att de svenska köken är fulla av dolda talanger som förtjänar lite stjärnglans. Och det tänker vi ge dem. I vår kommer vi belöna de allra bästa hemmakockarna med maskiner ur vår exklusiva köksserie Robust.

Tävlingsöversikt

Tävlandet sker i totalt nio matutmaningar, uppdelat i tre omgångar med tre uppdrag per omgång. Vinnaren av varje uppdrag får en produkt ur Robustsortimentet.

Hur tävlar man?

Du antar en av Melkers utmaningar. Sedan skickar du in receptet på din lösning med tillhörande bild och en kort beskrivning.

Vem får tävla?

Alla får delta och anta så många uppdrag man vill. Man får dessutom gärna tävla flera gånger per uppdrag. Är du kreativ och duktig i köket kan det med andra ord bli flera exklusiva vinster.

Hur utses vinnarna?

Vinnarna tas fram av besökarna på robustchallenge.se. På startsidan röstar du på en av två slumpvis utvalda recept (alla recept visas lika många gånger). Du får rösta hur många gånger du vill. Efter tävlingsomgångens slut vinner de recept som fått flest röster.

 Visst låter det kul?!
Man får tävla med desserter också så ta chansen att vinna fina och exklusiva priser i en kul tävling!
Vet inte om jag kommer hinna delta, tävlingen pågår fram till den 12/6, men jag hoppas det eftersom det är en rolig idé :)

Lycka till om ni deltar! :)