1-årskalas: Vinn en tårta!!


Idag fyller bloggen 1 år, grattis bloggen! :)

För att fira det har jag bakat en tårta som ni ska få se senare, men självklart måste vi ha lite tävlingar också.  :D
Det är inte så lätt för mig att lotta ut en tårta till er men nu har ni ändå chansen att vinna en tårta!!

Det är SkickaTårta.se som sponsrar med en fototårta! :)

SkickaTårta.se finns över hela landet och de fungerar som ett blombud; man går in på nätet och beställer vad man vill ha för slags tårta och vart den ska skickas, så fixar SkickaTårta.se resten.
Hur coolt som helst ju :)


Eftersom det är en fototårta kan man ladda upp en valfri bild som man sedan får på tårtan.
Tårtan som är på 8 bitar är en klassisk prinsesstårta (mums) och man kan få den i valfri färg.

Här är ett exempel på hur tårtan kan se ut:
För att ha chansen att vinna den här tårtan vill jag att ni skriver en kommentar till det här inlägget där ni berättar varför ni vill vinna en tårta eller vem ni vill ge den till och varför.
Det behöver inte vara en lång motivering och ni kan självklart ge den till er själva :)

Jag kommer sedan välja ut den motivering jag tycker är bäst eller roligast.

Tävlingen pågår fram till den 31 oktober kl 23:59.

Ni får självklart tipsa om tävlingen på er blogg men det är inget krav.


Jag ser fram emot att läsa era motiveringar :)
Lycka till!
#1 - - Vera Caraman:

First...Happy Birthday to my favorite blog !

I think i deserve the cake because my B-day is coming soon and It's sad to work also for my own cake.And the second reason is that I am not swedish but I'm reading your blog and after I tried your recipes all my family was happy.So cause of you're blog my swedish is better :)

#2 - - Elin:

GRATTIS PÅ 1 ÅRSDAGEN♥Jag vill vinna tårtan, för att den skulle vara perfekt till min och mina söners lilla höstfest.Ha en super fin helg!Kram

#3 - - Mikael Lyck:

Jag förtjänar tårtan för att jag är din man! Grattis på födelsedagen!

#4 - - Åse Ingemarsson:

Åh, jag vill jättegärna vinna tårtan så att jag kan skicka den vidare till min underbara kompis Camilla och muntra upp henne lite! Hon är ensamstående med fyra barn, jobbar heltid och har haft massa motgångar den senaste tiden med strulig pojkvän, busstreck (som resulterade i repad bil och sönderslagen köksruta) och dessutom stulen mobiltelefon :-(

Hon är värd en GOD tårta!!!

#5 - - Viktoria:

Jag vill vinna tårtan för jag väntar barn nr 2 & en tårta att fira han/hennes (vet ej kön) ankomst till världen & att sonen jag redan har blir storebror vore ju toppen. Skulle i så fall ha ett foto på båda mina barn på tårtan & fira storebror & bebis. Älskar mina barn.

#6 - - jessica:

Stort Grattis på 1-årsdagen.Jag har nog ingen rolig motivering. Jag skulle vilja vinna denna tårta,för att överraska min mamma på hennes födelsedag framöver. Dels har hon haft en sjuhelvetes sommar. Och ser inte fram emot att baka inför sitt kalas. Hon skulle bli härligt överraskad.Tack för en underbar blogg,som läses ofta och recept som följs. =)

#7 - - Therese:

Jag vill vinna för jag är sämst på att baka, och min dotter fyller snart två år (13 november) och skulle så gärna vilja ha en fin tårta då. Detta var en dålig motivering ha ha, men men :)Lycka till, till mig!! Kramis

#8 - - Jennie:

Jag skulle jättegärna vilja vinna en tårta.

Min son ska snart fylla ett år och vore så roligt att kunna ha en tårta med honom på.

Han älskar ju speglar och att se sig själv.

Undrar hur han reagerar om han ser sig själv på en tårta och att han också kan få äta på sig själv. haha =)

Jag håller tummarna att jag vinner.

Tack för en fin blogg!

Den ger massor av inspiration!//Jennie

#9 - - TinaZ:

Min underbara mamma som alltid ställer upp och bakar till alla andras födelsedagar fyller 50 om en månad. Så underbart det hade varit att skicka en tårta till henne.

#10 - - Tilde Andersson:

Grattis på 1-års dagen ! :)Jag skulle vilja vinna tårtan till mina bästa vänner.

Dem har alltid ställt upp för mig, alltid stöttat mig.

Och nu vill jag ge något tillbaka till dom.

Visa min kärlek till dem ! :)

#11 - - Tiggy:

Det skulle bli en tårta med foto av våra katter på till min älskade bättre halva som nu varit på jobbresa i snart sex veckor. Han kommer hem nästa vecka och fyller år helgen därpå. Katterna är vår gemensamma lyckoämnen!Det ska bli så underbart att få se honom igen, vi har aldrig varit ifrån varandra så länge.Därför skulle jag vilja vinna denna tårta. :)

#12 - - Linda Mustonen:

Skulle vilja ha en tårta på min far som ALDRIG kan se normal ut på ett enda foto. Livet går ut på ett gott skratt varför inte skratta åt min far.

#13 - - Emelie:

Grattis!Jag skulle vilja vinna tårtan till mina vänner.

Vi alla har precis börjat åttan och vi har väldig press på oss nu med dom nya betygssättet och allt. Alla satsar på A så alla sitter hemma med läxor från att vi kommit hem från skolan till sent på kvällen, vi är väldigt stressade och hinner aldrig umgås på fritiden. En tårta skulle vara perfekt att fira med när lovet kommer och vi inte har några lexor eller prov inplanerade :) tycker att alla mina vänner förtjänar det :)

#14 - - Anonym:

Grattis!Jag skulle vilja vinna tårtan till mina vänner.

Vi alla har precis börjat åttan och vi har väldig press på oss nu med dom nya betygssättet och allt. Alla satsar på A så alla sitter hemma med läxor från att vi kommit hem från skolan till sent på kvällen, vi är väldigt stressade och hinner aldrig umgås på fritiden. En tårta skulle vara perfekt att fira med när lovet kommer och vi inte har några läxor eller prov inplanerade :) tycker att alla mina vänner förtjänar det :)

#15 - - Lindha:

Grattis! Vilken rolig idé med en tårtcandy!Den här tårtan skulle bli perfekt att ge min underbare man! Han skulle få den för att fira att vi blir tvillingföräldrar om ett halvår! Självklart något som måste firas!!Kram Lindha

#16 - - KarinT:

Hej!Jag hade velar vinna den där tårtan eftersom jag fyller år på lördag (nästa älltså) och min sambo dagen efter, på söndag, jag är dessutom såå sugen på baka lite Cakepops, cupcakes och sånt och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt!Grattis på 1 års-dagen!

#17 - - Sofia:

Hej! Jag hade velat vinna det tårtan och fira mig och min kille som varit tillsammans 15 månader den 3. Skulle vara jätte kul och jag gillar din blogg. Håller på att baka recept från den just nu :)Grattis på ett årsdagen också! :)

#18 - - Tina Mattsson:

Vill ge den till min kära sambo, som efter 32 år kommit på att prinsesstårta är gott! Vilket i och för sig är synd, för innan fick jag ju hans marsipan också...

#19 - - an1:

Jag vill jätte gärna vinna en foto tårta...oj vad smidigt att få en tårta levererat till dörren, min käre sambo lyckas ju ha sin födelsedag några dagar innan julafton så det hade varit toppen att slippa ett moment...(även om jag precis som du älskar att baka)...

#20 - - Maria:

Vilken kul tävling! Jag skulle vilja ge en tårta till min man på fars dag såklart - ingen älskar prinsesstårta som han!!

#21 - - Emma:

Min mamma äter bara prinsesstårta och därför skulle jag vilja ge henne den när hon fyller år.

#22 - - Hannah:

Jag skulle vilja ge en tårta till min mor. Anledningen till det är att jag skäms över allt skit jag gjorde mot henne under mina tonår. Jag skrek mot henne när hon frågade hur jag mådde, och tänkte att hon bara ville snoka i mitt liv. Nu förstår jag att hon faktiskt bara brydde sig om mig, och att hon är min bästa vän i hela världen. Hon skall opereras i november och jag vill ge henne en tårta för att ge tillbaka den omtanke hon gett mig under alla år. Det är hon mer än värd!

#23 - - elin:

Om jag vann tårtan skulle jag ge den till mina föräldrar. Pappa har vart sjuk rätt länge och har haft de jobbigt en tid, förra veckan rönkade han hjärtat och väntar fortfarande på svar. Min mamma har oxå haft det jobbigt med massa läkarbesök och jobbar nu bara halvtid. Jag tycker att dem förtjänar tårtan för de är de bästa föräldrar jag har och vill ge dem en liten glad överraskning som kanske kan uppmuntra lite för stunden!

#24 - - Alma:

Denna tårta skulle jag gärna vinna.

Annars tror jag att jag svimmar.

Jag skulle då bli väldigt glad.

I tårtan får det gärna vara smak av choklad.

Denna tårta med ett foto på.

Vem skulle det kunna vara mån tro?

Jo såklart av mina vänner så kära.

För dom kommer alltid vara mitt hjärta nära.Om jag vinner ska jag tillägna denna tårta till mina vänner som finns där för mig i vått och torrt ! :)

#25 - - Therese Strobel:

Jag skulle vinna en tårta att skicka till min mans jobb. Jag vet att de har och har haft väldigt mycket jobb och är bokade långt fram. Dagarna är stressiga och de har knappt 5 minuter till lunch. Därför skulle jag vilja skämma bort dem lite med en tårtpaus. Men hinner aldrig baka själv då jag har fullt upp att busa med mina två små barn på 4 månader och 2 år :)

#26 - - emelie:

är med och tävlar. finns två anledningar till att jag vill vinna tårtan och ge bort den till min fantastiska sambo.anledning ett; HAN är TOOOKIG i prinsesstårta & marsipanen.

anledning två; är för att han är så fantastisk och så snäll att han nu i november ska beställa ett NYTT KÖK till vårat hem. ett nytt hjärta i vårat fina hem. det blir VÅRAT, VÅRA ideer VÅRA känslor ska komma fram i form av ett fint kök där jag kan baka och laga min mat. en dröm blir sann för mig.

därför är han värd en god tårta enligt mig..

:]fredagskram till dej.

#27 - - Camilla:

TävlarJag skulle väldigt gärna vilja ge tårtan till min kompis som ställde upp för mig när jag och hon krashade med bilen. Hon var ett otroligt stort stöd när jag fick som mest panik. Hon hjälpte mig med att förstå att det inte alls var mitt fel att vi åkte av vägen och hamnade på taket. Jag vill att hon ska förstå att jag uppskattar henne väldigt mycket och jag tror att en tårta med en bild på oss skulle göra det :)

Kram

#28 - - Malin:

Den 28 December är vår bröllopsdag, så då skulle en fin tårta oss passa.

En bild på bara oss två, grädde, sylt och mandelmassa.

#29 - - Ellen:

Hej! Jag skulle vilja ge en tårta till min lillebror, han älskar prinsesstårta och förtjänar verkligen en present efter de senaste veckorna! Han har varit själv hemma, båda föräldrarna bortresta, i ett par veckor samtidigt som han har haft skolan att sköta och varit inblandad i en filmfestival. Jag är så stolt över honom och han förtjänar verkligen lite lyx!

#30 - - Hanna:

Om jag skulle vinna tårtan skulle jag skicka den till mina svärföräldar. Bilden skulle vara ultraljudsbilden på min och killens bebis som växer i magen :) Dem vet inte om att dem ska bli farföräldrar ännu och vi vill överraska dem på något roligt sätt!

#31 - - Jane J:

Grattis till 1år & en fin fin blogg!!!Jag denna goda tårta vill vinna,

så att mina 30ljus därpå kan brinna.

Ålderskrisen är här det vill jag lova,

jag kan ju knappt på nätterna sova.

Men som plåster på ÅREN skulle det smaka,

med en ljuvligt hemskickad 30års kaka.

Då jag på min dag endast ska njuta,

slippa stå vid ugnen, baka & tjuta.

Hipp hipp hurra för mig på min dá,

vinner jag denna tårta blir jag väldigt, väldigt glá=)#32 - - Moa Dahl:

Hejhej! Grattis! :D

Jag skulle vilja vinna tårtan för att kunna överraska min underbara pappa på Fars dag! Min pappa är en riktig gottegris som älskar allt som är sött. Jag älskar att baka men hinner tyvärr sällan göra det eftersom vi har så mycket att göra i skolan jämt. Varje gång jag bakar brukar pappa smyga upp bakom ryggen på mig och fråga om han får ett smakprov, haha! Jag svarar självklart ja! ;D Men som jag sa så hinner jag inte baka särsklit ofta även om jag gärna hade velat, men jag tycker ändå att min pappa förtjänar en fin och god fars dag! Han är bäst! :) <3Kram Moa

#33 - - Pia:

Hej jag skulle vilja vinna tårtan så att jag kan sända den till min underbara vän för att hon aldrig kan baka igen. Jag bor alldeles för långt ifrån henne för att kunna baka åt henne, det är 63 mil i mellan oss :-(

Underbara Maud blev för 2 årsedan totalt förlamad

i från bröstkorgen och ner, efter en hästolycka då hon bröt sin rygg. Hon kan använda sina armar och tummar men kan inte laga mat o baka själv. Ändå har hon alltid humöret uppe. Hon beundrar alltid mina och andras bakverk.Hon är värd en underbar tårta. Goa Maud med sockertopparna ( hennes hundar )

På bilden skulle det vara hennes ögonsten " hästen " som tog hennes kropp men inte hennes humör

" Grattis till bloggen "

Pia

#34 - - Pia:

Hej jag skulle vilja vinna tårtan så att jag kan sända den till min underbara vän för att hon aldrig kan baka igen. Jag bor alldeles för långt ifrån henne för att kunna baka åt henne, det är 63 mil i mellan oss :-(

Underbara Maud blev för 2 årsedan totalt förlamad

i från bröstkorgen och ner, efter en hästolycka då hon bröt sin rygg. Hon kan använda sina armar och tummar men kan inte laga mat o baka själv. Ändå har hon alltid humöret uppe. Hon beundrar alltid mina och andras bakverk.Hon är värd en underbar tårta. Goa Maud med sockertopparna ( hennes hundar )

På bilden skulle det vara hennes ögonsten " hästen " som tog hennes kropp men inte hennes humör

" Grattis till bloggen "

Pia

#35 - - Jeanette:

Hej

Jag vill vinna tårtan och ge till min syster på hennes 35-års fest. Jag älskar att baka tårtor men kommer inte hinna göra en egen då vi skall fixa med allt annat till festen. Det är 70-tals tema så skall pyntas och göras snacks med inspiration från denna era. Vore helt fantastiskt att då kunna ställa fram en tårta med 70-tals tema också som en stor överaskning!

Grattis till bloggen! Den är helt fantastisk!

Jeanette

#36 - - margareta:

Om jag vinner tårtan skickar jag den till min personal på jobbet som sliter och kämpar på med allt....

#37 - - AnnaC:

Vilken kul tävling!

Jag skulle vilja vinna tårtan för att ge den till en kompis. Han är världens snällaste och ställer alltid upp. Han skulle verkligen vara värd en fin tårta.

#38 - - Sara:

Tårtan ska vara till mina föräldrar som alltid finns där för mig, jag älskar dom otroligt mycket och dom förtjänar denna tårta .

#39 - - zahra:

grattis bloggen

jag vill ge denhär tåtrtan till min mamma som fyller år i november . min mamma är världens bästa mamma efetrsom hon är en väldigt snäll och stark kvinna som har ett barn med autism. hon skulle bli väldigt glad om hon får en tårta med min brors bild på..... och jag har inget emot att få en tårtbit:)

#40 - - Sandra:

Jag vill vinna en tårta till min sambo som fyller 30-år i november. Jag är student o kan tyvärr inte ge honom mycket, även fast jag vill, men en tårta vore perfekt!!

#41 - - Sofie Strahl:

Jag skulle vilja ha tårtan till en mycket speciell lördag! Först är det högskoleprovet som måste firas med tårta, sedan kommer min bästa vän ner och bor hos mig i en vecka, det måste också firas med tårta, och sedan är det fars dag som absolut måste firas med tårta! Jag behöver alltså jättemycket tårta, och jag är bara en person som bakar här, så lite hjälp på traven hade varit underbart! ;)

#42 - - Maria sillström:

#43 - - Therese:

Trots att min syster är 18 år är hon fortfarande min lillasyster och min prinsessa! Hon betyder så himla mycket för mig, och trots att vi bråkar och har olika åsikter, så vet vi alltid var vi har varandra!

Hon är dessutom grillad korv älskare och hon avgudar prinsesstårta!

Så en bättre vinnare tror jag knappt att det finns...

Just nu genomlider hon er period med huvudvärk och migrän pga av det växlande vädret, skulle en tårta verkligen förgylla hennes dagar när hon har som mest ont... annars får jag ta och testa att baka någon av dina tårtor och ge henne=)

#44 - - Lena:

Okej, jag fyller inte år, min pappa fyller inte år, min mormor fyller inte år, jag väntar inget barn, min pojkvän fyller år idag men det är kanske lite för sent. Men iaf, för att inte vara självisk och äta upp allting själv kan jag bjuda min nya estetklass på tårtan, hihi :D

#45 - - Emma:

Jag är med och tävlar om detta roliga pris, jag vill gärna ge min sambo en härlig tårta på hans födelsedag nu den 10:de dec, motiviet kommer bli på hans favaroitbandylag Villa BK som han aldrig missar en match :)!

#46 - - Sofia - PHOTOGRAPHY:

Jag är gärna med och tävlar. Mest för att göra mina fina föräldrar glada som kämpar och peppar mig för att bli frisk från anorexin. Det skulle nog betyda mycket för både dem, och min hälsa (måste gå upp i vikt) :)

#47 - - Malin:

Jag skulle vilja vinna en tårta till min sambo som idag fått sitt examensbevis på att han efter 5års studier äntligen är lärare!

#48 - - Orange:

Hej! Jag planerar stort spektakel för min mamma som fyller år den 18 nov. Kort och gott för att göra dagen lite bättre och unik!

#49 - - Olivia:

Hejhej, och ett stort grattis på 1års dagen! Jag vill gärna vinna tårtan eftersom att jag hade velat ge den till min underbara och mycket roliga kompis Moa Eriksson eftersom att då hade vi tillsammans fått en bra anledning till att ha tårtkalas och så hade vi kunat bjuda in våra andra kompisar och vi hade kunat få en fantastiskt rolig kväll/dag över ett mysigt tårtkalas , och eftersom att vi kanske blir typ 10 personer så får jag ju en god annledning till att baka andra kakor och kanske en till tårta vilket är det jag älskar att göra! Mvh Olivia

#50 - - Lena:

Hej!

Jag skulle vilja vinna tårtan då min sambo fyller 25-år den 3:dje november. Vi flyttar den 1 november plus jag är höggravid så jag har lite svårt att hinna fixa en till han jag :) skulle vara kul att överasska han med en bildtårta :)

#51 - - Moon:

:D Jag tycker min lilla mamma borde få tårtan eftersom hon bara har fått en i hela sitt liv och den var från mig i somras!

<3

#52 - - Vic:

Tårtan hade varit perfekt till min pappa på farsdag! Han hade blivit så glad!Han är inte så förtjust i sötsaker, men han älskar då det ser proffsigt och fint ut :) hade varit kul med en fin bild på oss tillsammans :)

#53 - - Viccan:

Jag hade velat skicka den till min pappa men en underbar bild på oss tillsammans! Han hade blivit så glad nu lägligt för farsdag!

#54 - - Annika:

Hej!

Tänk att ha sådan TUR, som att vinna en tårta!

Vem skulle jag då ge den till?

Jo..vill ge den till min yngsta dotter Josefine!!

Hon har varit sjukskriven en tid..och fick igår beskedet av försäkringskassan..att dom inte bet ut några pengar till henne! Helt otroligt..trots läkarintyg!!

Därför!!! Känner jag att hon verkligen behöver muntras upp!!.och tänk då med en personlig bild!!!

Hoppas på tur!!

Kram Annika

#55 - - Linda:

Jag skulle ge tårtan till min man som fyller 26 i november. Har nästan aldrig tid att baka längre nybliven mamma som jag är så den skulle passa perfekt :)

#56 - - Tess:

Jag skulle vilja ge den till min sambo på fars dag (vi har en 1-årig son). Han älskar tårtor, men gillar inte marsipan så det skulle innebära mer marsipan till mig då min sambo lämnar den, men äter resten :-D

#57 - - Jenny:

Jag vill vinna en fototårta åt min bror som fyller 20år den 13 Nov. :D (samtidigt kan det vara födelsedagstårta till mig kanske som fyller år nu på onsdag den 2 Nov. fest mest till min bror, hehh)

#58 - - Ida:

Åå jag skulle vilja vinna tårtan, till min svärmor som fyllde år igår, vi bor tyvärr inte i samma stad så vi har inte kunnat fira henne riktigt. Och detta skulle hon verkligen vara sååå värd för hon är en underbar kvinna som ställer upp med hela sitt hjärta för sin familj och släkt!

#59 - - Anna Iwermo:

Jag älskar att baka. Men tycker alltid det är lite stressigt när barnen fyller år. Hade varit så roligt att vinna tårtan till min lilla Rubys 1- årsdag. Då skulle barnen ha en mindre stressad och mer närvarande mamma på kalaset.

#60 - - Vicki:

Att vinna en tårta hade juh vart roligt, jag älskar tårtor och har genom din blogg vågat testa lite nytt, vilket var uppskattat på min födelsedag då båda tårtorna käkades upp. Min sambo och jag är riktiga tårt älskare o de hade vart kul o vinna en så ja kan överraska honom me den, de e såna här små saker som gör förhållanden extra underbara <3 underbar blogg och jag hoppas jag vinner, kram

#61 - - Karin L:

Givetvis vill jag oxå vara med och tävla och bättre motivering än min är nog svår att slå!!!

JAG FYLLER ÅR IMORGON 1 NOVEMBER så tårtan ska givetvis vara till mig och då vill ja ha en bild på med mina 2 gula labradorer :-)

#62 - - jenn:

Jag vill jättegärna vara med och om jag vinner skulle jag ge den till min älskade syster! Vi star varandra otroligt nara, men bor desverre väääääldigt långt ifrån varandra,sa det är sa sällan vi ses! En av de grejer vi alltid gor när vi ses är att ta en ordentlig fika och catch up med allt som hänt i vara respektive liv! Hon äääälskar prinsesstårta, sa hon skulle bli overlycklig over att få en sadan fin hälsning av mig!!!!

#63 - - Sofia:

Oj, redan ett helt år sedan bloggen "föddes"!GRATTIS GRATTIS!

Tiden går fort när man har roligt :)Även jag vill ju såklart vinna tårtan, den ska isåfall ges till mina föräldrar för att de alltid ställer upp på mig, min sambo och våra tre underbara barn! Men självklart ska vi oxå smaka en bit :)

#64 - - Sanna:

Hej!

Jag vill vinna denna tårtan för att ge min man på fars dag. Han är underbar som är hemma och papapledig med våra FEM barn. Han är guld värd och förtjänar en tårta.

#65 - - Nina:

Jag vill vinna tårtan för att ge till min fina morbror som alltid funnits där för mig, vi bor långt ifrån varandra så det här vore ett sätt att få honom att le stort!

#66 - - nichole:

Hejsan!

Varför jag känner att jag är värd att vinna denna tårta är för att jag nyligen flyttat hemifrån, så det blir inte längre goda tårtor eller efterrätter :( mamma bakade allt. plus att din blogg är min nr ett "vad ska jag gå in på nu sida" Älskar att läsa och få massvis med extremt coola recept. behöver mig som sagt en riktig "humörlyftare" och det skulle vara super fräckt att vinna något!