Vinn en påsktårta!


Snart är det påsk!
Då kanske ni har tänkt baka något gult och påskigt att bjuda släkt och familj på?
Eller så är det så trist att ni inte har möjlighet att träffa släkten i år?
Då kanske det skulle sitta fint att få en tårta att skicka till dem för att önska Glad påsk?!

I sambarbete med SkickaTårta.se har jag en riktigt härlig påsktävling!

SkickaTårta.se finns över hela landet och de fungerar som ett blombud; man går in på nätet och beställer vad man vill ha för slags tårta och vart den ska skickas, så fixar SkickaTårta.se resten.

Nu har ni chans att vinna en påsktårta :)


 

 

Det är en 8-bitars tårta och ni väljer själva vilken slags påsktårta ni vill ha, de som finns att välja mellan hittar ni här.

 

För att ha chansen att vinna vill jag att ni skriver en kommentar till det här inlägget där ni förklarar vem ni vill skicka tårtan till.

Ni kanske inte orkar baka själva till påsk, eller så tycker ni att tårtan ska skickas till släkten som en tröst för att de inte får träffa er?

Jag kommer personligen välja ut den roligaste eller bästa motiveringen!

 

Tävlingen pågår fram till 31/3 kl 23:59 och efter det kommer jag välja en vinnare så fort jag kan så ni hinner skicka tårtan till påsk!

 

Lycka till!!! :)

 

 

#1 - - Malin Lundberg:

Jag vill vinna en Oval Påsktårta som jag kan ta med mig till familjens årliga påskmiddag. Det är alltid jag som står för påsktårtan och i år skulle det vara skönt att bara få vila fram till påsken och istället njuta av vårsolen och umgås med mina två barn (det är bara att inse att det var lättare att baka innan barn nr två kom...ha ha). Jag håller tummarna!

#2 - - Em:

Måste man skicka den till någon? Jag skulle vilja vinna och tröstäta den för att jag är för gravid för att kunna resa till min familj....

#3 - - Kerstin Jonsson:

Oh! jag skulle gärna vinna en påsktårta som skulle skickas till min mamma & pappa I Solna!.. ja moster Berit skulle också dykla upp och min syster med och ennas man och barn så tartan tar så klart slut. Det är långa avstånde mellan oss och jag hade ännu hellre firat påsken där men arbete och vardag kommer mellan. Tänk så glad mamma skulle bli!

#4 - - Lisa:

Jag skulle vilja skicka tårtan till min mormor och morfar. Dom bor ganska långt ifrån mig och min familj så vi träffar dom inte så jätte ofta. Min mormor är jätte duktig på att baka och brukar göra jätte fina tårtor till resten utav släkten så det skulle vara roligt att bjuda henne och morfar på en tårta för omväxlings skull :-)

#5 - - Anonym:

Hej!

Då jag och min yngsta son Theodor, 2 år,kommer att spendera påsken på akademiska sjukhuset i uppsala. Skulle jag vilja skicka påsktårtan till min andra son och min pappa. Som kommer att spendera påsken tillsammans. Benjamin är jätte orolig för sin lillebror som ska ta bort sin ena njure. Så jag tror att en påsktårtan skulle bli en glad överraskning.

Kan du för övrigt fatta att det snart är påsk??

Jag som tycker att jag precis sa hej då till alla tomtar:)

Ha det bäst.

Många söta kramar/ Elin

#6 - - kajsa:

hej

jag skulle vilja vinna tåtan till min sambo 25år fyller år i samma veva. och jag kommer jobba i sa och kommer tvärr inte hinna göra en tårta till honom. =( och jag vill önska alla en bra påsk och lycka till på denna tävling. men jag vet inte riktigt vart tiden tagit vägen.#7 - - Linda:

Jag skulle vilja skicka tårtan till min lillasyster som fyller år under påsken. Vi bor ganska långt ifrån varandra och därför skulle det vara kul att kunna skicka en tårta för att överraska henne.

#8 - - Johanna:

För första gången någonsin tror jag, ska min morbror med familj samt kusin med familj fira påsk med oss. Det känns riktigt roligt men samtidigt känns det tråkigt också att jag inte får möjlighet att träffa min moster som jag inte träffat på länge. Hon har haft det tufft i livet men nu hittat rätt och lever med en härlig sambo. Jag skulle vilja skicka en tårta till henne och hennes sambo just för att de äntligen funnit rätt och kämpar på i vardagen. Därför är de värda en tårta eftersom jag inte kan baka tårta till de i år.

#9 - - Julia:

I år var jag tvungen att göra ett val angående påsken.

Jag har släkt på olika håll, en familj i blekinge där jag själv bor och en i Stockholm. På påskafton brukar jag alltid träffa mina kusiner från stockholm, men i år skulle min kusin som bor här i blekinge ha 20års kalas på påskafton. Jag blev tvungen att välja, och jag valde att åka till mina kusiner i Stockholm som jag inte träffar särskilt ofta. Som kompensation för att jag inte är med på min kusins 20års kalas så skulle jag skicka tårtan till honom och resten av släkten som firar påsk i blekinge! KRAM

#10 - - Elin:

Hej! Jag skulle vilja skicka en påsktårta till min familj som bor uppe i Skellefteå, själv bor jag och pluggar i Uppsala så jag träffar dem inte så ofta som jag vill. Och eftersom jag är student så har jag varken pengar eller tid att åka hem under påsk! På påsken brukar vi alltid vara i stugan och grilla och ja trevligt så känns lite tråkigt att inte kunna vara med iår.Kram

#11 - - Nan Gustafsson:

Hej!Ja skulle vilja vinna en tårta till min pappa. För han betyder så mycket för mig. Ja har alltid varit pappas flicka o sen mamma dog i cancer för snart 6 år sen så har han tyvärr bara mig, trost att vi är 4 syskon o de andra bor på samma ort så ställer de inte upp utan det är bara ja...men ja ställer upp mer än gärna,så mycket ja bara kan för att ja vill det o för att ja bryr mig om o älskar min pappa o vill honom så väl men eftersom vi bor en bit ifrån varandra så kan vi inte träffas så ofta som vi skulle vilja.Så därför skulle ja vilja glädja honom med en tårta..För min pappa o min familj är mitt allt...Vill inte att detta ska låta som en sk

"snyfthistoria" utan som en hyllning till min älskade pappa...<3

#12 - - Kristin:

Jag vill skicka en tårta till min mamma som jag inte har träffat på länge. Hon har haft en tuff vinter och jag jobbar i Afrika nu så jag kan inte trilla förbi själv. En gul glad tårta skulle säkert pigga upp påsken för henne.

#13 - - Mattias Fredriksson:

Jag skulle vinna en tårta till min underbara mamma som alltid sliter och fixar allt till påsk. För om hon vann så slapp hon en sak mindre att göra till påsk!

Kram Mattias

#14 - - Sofie:

Hej Pernie!Jag skulle väldigt gärna vilja vinna "Påsktårta Kyckling" till min älskade lilla farmor. Både jag och hon är riktiga kakmonster och kan lätt klämma i oss en tårta bara hon och jag, vi delar lika :-) Jag och farmor bor 812km ifrån varandra och hinner därför inte ses så ofta men när vi väl gör det ser vi till att frossa i godsaker. Jag ska hem till farmor på besök i påsk och vad vore bättre än att avnjuta en riktigt smarrig påsktårta?!Tack för en underbar blogg och massa goda recept som jag har provat både en och flera gånger.KRAM

#15 - - Linda:

Åh, jag skulle vilja vinna en Citrontårta!

Den skulle bli en kombinerad påsktårta och födelsedagstårta till min mamma. Hon fyller år på våffeldagen, men vi kommer inte kunna ses förrän till påsk. Så det vore roligt att överraska henne med en sån fin tårta. Jag är nämligen så dålig på att baka, laga mat är jag en riktig hejare på, men baka... nej där lägger jag mig platt. Så jag lägger in sill, gravar lax och fixar och donar, så det skulle göra både mig och min mamma superglada om jag vann en tårta till påsk!

#16 - - Josefine:

Hejhej. Jag skulle vilja skicka en tårta till min pappa om jag vann. Jag kommer tyvärr inte att vara hemma i påsk då jag åker utomlands med min pojkväns familj. I höstas flyttade jag till Umeå för studier ca 70 mil från hemstaden och föräldrar och har endast haft möjligheten att vara hemma 10 dagar under julen. Så därför skulle jag vilja skicka en tårta till min fantastiska pappa, så att han får en liten bit av mig fast jag åker bort under påsk och inte kommer att komma hem förrän i början av Juni. Det vore jätte roligt att överraska min söta far och säga till honom att jag tänker på honom när jag ligger på stranden i solen.Kram Josefine

#17 - - Ida:

Jag skulle vilja skicka tårtan till min kära mamma, för att hon är världens snällaste och bryr sig om alla andra. Därför skulle jag vilja visa henne lite extra uppskattning! Kyckling-tårtan var ju bara för söt :-)

#18 - - Mari:

jag skulle vilja skicka tårtan till min kära sambo. då han kommer jobba i påsk och vi inte kommer ha någon direkt påskmat hemma. så skulle jag vilja ge han en påsktårta. det skulle upskattas.

#19 - - Anna Miljkovic:

Jag skulle vilja skicka tårtan till mig själv då jag är för trött för att baka till påsk mellan heltids-jobb, heltids-studier, två småbarn och en make som jobbar natt...

#20 - - Majso:

Min käraste vän "bor" i stort sett i sitt kök,tre hungriga söner & en man kräver sitt stök.

Bakar gör hon alltid och jämt,vips är allt slut hinnar aldrig bli skämt!

En tårta till Påsk hade suttit som en smäck,så hon kan få sitta still på sin häck,utan att fixa för familjen med fem,DET vore hon så värd min allra finaste vän♥

#21 - - Johanna K:

Nu är det så här. Jag firar alla stora högtider och små med för den delen med min pojkvän och hans släkt. Grejen är att på det 1,5 året som vi varit tillsammans har jag alltid bjudit på något.Första gången var det sockerkaka, som sedan avancerade till kladdkaka, och sen kladdkaka med kolatäcke som blev minisemlor, jultårta med pepparkakscremé, cupcakes med marängtopp, minidammsugare och macarons.Nu står fantasin still. Och min förmåga att göra något mer avancerat finns helt enkelt inte. Jag är ingen konditor. Så i år skulle jag vilja överraska dem med att komma tom-hänt. Jag ska ju stå för efterrätten, haha. Då skulle ett tårtbud med en snygg tårta ge dem en härlig överraskning.

#22 - - veronica:

jag vill jätte gärna vara med.Jag skulle vilja skicka en tårta till min stackars mamma som har varit riktigt sjuk nu i 1,5 år och skulle vilja uppmuntra henne och ge henne lite glädje så hon får något gött att bjuda på vid påsk. sen för att hon såklart är världens bästa mamma ;-)

#23 - - Tina Mattsson:

Till min kära sambo som fyller år på påskafton i år, och som dessutom älskar tårta!

#24 - - Carla:

Jag skulle gärna vilja ge tårtan till min älskade pappa som fyller hela 50 år i påsk! :)

#25 - - Emma | Emmas bakblogg:

Tänkte direkt på mina kära gamla jobbarkompisar! Skulle vara så kul att ge dom en god tårta till påsk på mitt gamla jobb. jag själv kommer inte vara hemma utan åker iväg med min familj i påsk och kommer då baka något tillsammans med familjen om inte annat så kommer alla barn hjälpa mig baka något :)

#26 - - Lindha:

Jag skulle vilja vinna citrontårtan för att få lite ljus i tillvaron. Tycker vi har haft det jobbigt i snart två år med en prematur med taskigt immunförsvar som gör att han är sjuk nästan jämt och vi inte får en lugn stund. Vi lever i konstant akut beredskap och det tär så in i bängen mycket... Sedan att jag själv fick cancer mitt i allt detta gör ju inte saken bättre =(

#27 - - Johanna:

Å det här vill jag vinna! Jag skulle skicka till min bästa vän som bor 60 mil från mig där hon pluggar just nu, kanske inte passar så bra eftersom hon läser till hälsopedagog men hon får väl unna sig ibland! :) jag skulle skicka den för att hon är bara 24 år men har varit med om en stor tragedi och blir ständigt påmind om det under högtider då man ofta samlas hela familjen, och i år har hon så mkt plugg att hon inte kan komma hem så vi kan rå om henne.

#28 - - sandra Arveborn:

Jag skulle vilja skicka tårtan till mig själv och min familj eftersom vi ska ha min dotters dop nu i påsk, och det hade varit skönt att slippa göra tårtan själv och att inte behöva betala för den :P

#29 - - Jessica:

Jag skulle vilja skicka en fin påsktårta till min underbara farmor som trots sina krämpor alltid lägger ner stor energi på att ge både julklappar, födelsedagspresenter, påskägg och namnsdagsgåvor till sina 10 barnbarn och 3 barnbarnsbarn. Hon förväntar sig aldrig någonting tillbaka, men hon är värd guld och gröna skogar !

#30 - - Tove:

Till påsk tar jag kvasten ut i världen.

Då behöver jag inte ta tårtan med mig på färden.

SkickaTårta.se och Bli min jäst;

Tack för att jag får bjuda släkten på fest.

Det kommer att smaka mums.

Snälla ring på dörren bums.

#31 - - Camilla:

Hej! Jag skulle vilja skicka en tårta till min bror som kommer hem över påsken. Det skulle vara roligt att bjuda honom på tårta eftersom han precis avslutat fem års universitetsstudier. Till råga på allt började han direkt efter studenten så jag tycker han kämpat på så bra med plugget att han förtjänar att gotta sig.. :)

#32 - - emma ,:

åh så trevligt! jag skulle vilja skicka en tårta till min pojkvän, som får stå ut me både det ena och det andra. jag har varit ständigt skadad i tre år, skickats till läkare fram och tillbaka utan att få svar på vad det är, haft så ont att jag inte klarat av att resa mig från sängen (eller lägga mig i den till och med) stundvis. min pojkvän har varit tålamodet själv, och hjälpt mig på alla sätt man bara kan, och ännu mer! till och från har han fått stå ut med väldiga humörsvängningarfrån min sida pga min smärta, och han har tagit hand om allting verkligen då jag inte orkat. laga mat osvosv. nu äntligen börjar det gå åt rätt håll, men han är verkligen värd all uppskattning man kan få :) skulle vara fint att få ge tillbaka lite, och en sådan fin tårta är ju en bit på vägen! vad glad han skulle bli :) kram !

#33 - - Anonym:

Jag skulle skicka min tårta till mina föräldrar. För att de för en gångs skull skulle få en mindre sak att tänka på i allt fix till påsken. Det skulle bli extremt uppskattat! :)

#34 - - Anna Theas mamma:

Mamma bjuder på påskmiddag men äter numera nyttigt så jag vill rädda familjen och mig med något onyttigt :-). 

#35 - - Jessica S:

Visst, det är inte synd om mig, jag och min man ska äntligen åka iväg bara vi två en vecka till NY över påsk. Barnen som är 5 och 7 år gamla ska på egna äventyr. De ska få flyga själva till farmor och farfar i östersund och vara där över påsk. Påsk är dock en högtid jag tycker hela familjen ska vara samlad, umågs och ha kvalitetstid ihop, äta gott. Nu blir det inte så. Jag kommer sakna mina barn så mycket och förhoppningsvis saknar de mig och kanske även min goda mat. Jag vill därför skicka en god tårta till dom så jag vet att de får något härligt gott på påsken. Och med tårtan en liten hälsning och påminnelse om att mamma älskar dom och saknar dom!!!!

#36 - - Lotta Nilsson Persson:

Av två anledningar skulle jag vilja ha tårtan själv, dels för att jag fyller år den 10 april och tänkte mig ha kalas på påskafton och dels för att jag älskar att baka tårtor själv men mina barn har förbjudit mig att göra det eftersom jag svär något så fruktansvärt när det inte blir som jag tänkt mig.

#37 - - SaraK:

Till ett par väldigt nära vänner till familjen . Dom hittar alltid de bästa tårtorna , eller de finaste påsktårtorna och födelsedagstårtor . Dom hittar alltid det finaste , ibland bakar dom själva , otroligt goda , denna gången kanske vi kan överlista dom ? med en godare tårta , en finare tårta ... håller tummarna ! :))

#38 - - Terhi:

Jag vill ge en tårta till min storebror och hans familj. Efter en minst sagt turbulent vinter och vår har de nu bestämt att under dopet för minstingen även gifta sig i maj. Vilket ska bli så fantastiskt och härligt! Därför vill jag säga grattis med en tårta som jag vet kommer göra succé hos världens glöpnaste familj! :)

#39 - - Johanna:

Vill gärna vinna en tårta åt mig själv, varför vet jag inte för borde verkligen inte äta sånt man vafan, är ju bara påsk en gång om året. ;)

#40 - - Catrine:

Illamående gravid mamma söker påsktårta till mysig fika med goa vänner! Vill väldigt gärna vinna den ovala tårtan.

#41 - - Diana:

jag skulle vilja vinna tårtan till min syster som precis har blivit färdig undersköterska... hon passar perfekt till yrket då hon verkligen kan ta hand om gamla och sjuka...

hon skulle antagligen ta med tårtan och bjuda sina små pensionärer på hemmet där hon jobbar och det är dom allihop värda!!!!! <3

#42 - - Jane J:

Jag skulle vilja skicka en påsktårta till min älskade & tappra 90åriga farmor. Suttit i rullstol i ett antal år o på väg hem från en rutinkontroll hos doktorn "hoppar" hon in i bilen med benet före o vad händer...jo hon trillar ihopa men reser sig upp igen. Gör lite ont tycker hon men åker hem. Väl hemma inser dem att något är fel & de beger sig till sjukhuset. Brutet lårben samt krossat höften!?! Positiv som hon är ser hon fram emot operation & hoppas att det vänstra benet nu skall äntligen bli lika bra som det högra..."Ingenting som inte har något gott med sig" säger hon med ett leende=D Min farmor förtjänar definitivt en go påsktårta tycker jag!

#43 - - zahra:

jag skulle skicka tårtan till mig själv och mina kompisar som ska fira mig eftersom jag fyller år och samtidigt fira påsk det skulle vara jätte roligit att få en färdigt tårta

#44 - - Yvonne:

Jag nu graviditetskilon tappar i rasande takt -

vill mig själv berömma med en slags påskig fågeljakt.

För jag har pippi på tårta och låter gärna vågen tillfälligt vila -

man måste också av livet njuta och på matglädjen få fila!

#45 - - Therese:

Jag skulle jättegärna vilja ge en påsktårta till min sambo, som tack för allt hans stöd under min jobbiga graviditet.

Sedan om jag fick smaka en bit så är det ju plus ;)

#46 - - Sandy:

Skulle jättegärna vilja skicka en påsktårta till min pojkväns mamma eftersom hon alltid accepterat mig och varit oerhört snäll mot mig trots att mina föräldrar inte accepterat oss. Tyvärr är min pojkväns föräldrar skilda och dessutom är han iväg på en klassresa nu, så hon är i princip helt själv, så jag tänkte att en gullig påsktårta förmodligen skulle göra henne glad:)

#47 - - Moa Dahl:

Jag skulle gärna vilja vinna en tårta för då skulle jag ge den till min bror! Förra året gav han mig ett påskägg som råkade vara liite större än det jag gav till honom, och därmed kallade han mig snål... Det ska han få äta upp!Kram Moa :)

#48 - - Anna:

Jag skulle skicka påsktårtan till mina svärföräldrar som tack. Vi har fått bo hela familjen, barn och katter i några månader hemma hos dom medans vi väntat på att vårat hem skulle bli bobart. Vi har blivit riktigt servade och fått känslan av att bo på hotell, så då känner jag att de skulle förtjäna något fint.

#49 - - Carin:

Jag skulle vilja skicka tårtan till personalen på Strålningsenheten Rum 1 på Borås Sjukhus. För att dom är änglar. Många glada stöttande ord och leenden under min pågående behandling.

#50 - - Monica Slottensjö:

Jag är i Afrika, så långt bort från min familj som man kan tänka sig. Jag är 24 år, och har tyvärr inte kunnat åka hem på 6 år och just detta år ska hela släkten samlas och fira påsk. Det gör mig ledsen att jag inte kan vara där och jag vet att mina släktingar saknar mig enormt mycket, speciellt under påskhelgen då det även är min födelsedag. Jag vet att alla skulle uppskatta en påsktårta från mig så enorm mycket och det är därför jag vill vinna en påsktårta!

#51 - - camilla patzelt:

hej

jag skulle vilja skicka en påsktårta till mina föräldrar då jag inte träffar de mer än kasnek en gång om året numera. jag är sjukskriven så jag har ingen ork att baka i ordning nånting själv pga mina sjukdomar.

#52 - - Petra:

Jag skulle jättegärna vilja vinna och ge mina fina kolleger

En påsktårta som alltid ställer upp för varandra och ger en härlig stämning på jobbet. Det är helt underbart att ha så fina kolleger.

Ha en glad påsk// Petra

#53 - - Therese Lindstrand:

Hejsan!

Tänk att få vinna denna Påsktårta till mina föräldrar, det skulle passa perfekt! Dom kommer nämligen att ta hand om våran son, då vi kommer att läggas in på BB och förlossning i påsk. En lillasyster kommer att komma till världen då! Så en liten tårta för att dom ställer upp som barnvakt är ju hur roligt som helst (då dom är riktiga godisråttor hi hi)! Den ovala tårtan var riktigt fin!

#54 - - Annika Nilsson:

Jag fyller år på påskafton och skulle vilja vinna en underbar go tårta så slipper jag stå vid spisen hela dagen eftersom jag ska ha min mor,syster,svåger,barn,barnbarn på midda :)

Ha en trevlig påsk/Annika

#55 - - Emmie Rydén:

Hej Pernilla! Jag skulle vilja skicka tårtan till mig själv konstigt nog, haha. Och varför? undrar du säkert. Men det är såhär, att min bästa vän fyller år den 7:e april, och den 9:e april får vi påsklov. Då tänkte jag fixa en överraskningsfest för henne med våra närmsta vänner. Jag tänkte bjuda på mat, makroner och något annat smaskigt, och då skulle det passa utmärkt med denna tårtan! Då kan jag lägga mer tid på mat, dukning osv.

Kram

#56 - - Emmie Rydén:

Hej Pernilla! Jag skulle vilja skicka tårtan till mig själv konstigt nog, haha. Och varför? undrar du säkert. Men det är såhär, att min bästa vän fyller år den 7:e april, och den 9:e april får vi påsklov. Då tänkte jag fixa en överraskningsfest för henne med våra närmsta vänner. Jag tänkte bjuda på mat, makroner och något annat smaskigt, och då skulle det passa utmärkt med denna tårtan! Då kan jag lägga mer tid på mat, dukning osv.

Kram

#57 - - Emmie Rydén:

Hej Pernilla! Jag skulle vilja skicka tårtan till mig själv konstigt nog, haha. Och varför? undrar du säkert. Men det är såhär, att min bästa vän fyller år den 7:e april, och den 9:e april får vi påsklov. Då tänkte jag fixa en överraskningsfest för henne med våra närmsta vänner. Jag tänkte bjuda på mat, makroner och något annat smaskigt, och då skulle det passa utmärkt med denna tårtan! Då kan jag lägga mer tid på mat, dukning osv.

Kram

#58 - - Kajsa:

Hejsan! Jag skulle valt kyckling tårtan om jag vann.

Jag skulle vilja ge bort en tårta till min mamma, under påsk fyller hon 50 år och jag har ingen möjlighet att åka till henne med en tårta för hon bor 76 mil ifrån mig! Tänk vad underbart det skulle vara att kunna skicka en tårta till henne då. Att vissa att man gärna skulle men inte har möjligheterna! Min mamma är en sådan hjälpsam och glad mot alla så nu när hon själv fyller år tycker jag hon ska få slippa baka en tårta utan att få en!Tack för mig kram

#59 - - Jenny Lindström:

Hej. Jag skulle vilja ge den glada och charmiga kycklingtårtan till min mamma som ska bjuda mig, min sambo och hans familj på påskmiddag för första gången. Jag tror nämligen att denna lustiga tårta fungerar perfekt som en is-brytare och "snackis", men även bidrar till mindre stress.

#60 - - Malin Rikardsdotter:

Hej!Jag vill skicka en påsktårta till min Mamma Ki som fyller år på påskafton (och eftersom jag bor i Egypten kan jag inte leverera den själv!).Med vänliga hälsningar

Malin