Vinnare!

 
 
Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte utsett vinnarna i alla mina 4-årstävlingar!
Men nu, ikväll, har jag suttit och läst och läst och läst, för det var massor av kommentarer att gå igenom.
TACK till alla tävlande, vilka roliga och bra kommentarer och vilka fina anledningar ni har, var och varenda en, till att ni vill vinna! :)
 
Som vanligt så vill jag ge priser till er alla, men det går ju tyvärr inte, så nu har jag äntligen bestämt mig för vilka vinnarna blir. Nedan ser ni alla!
 
GRATTIS!
 
 
Tårta från SkickaTårta.se:
 
Vinnare:
 
1:a pris, en tårta: 
 
Frida
 
Hej hej!

Först vill jag säga Grattis till dessa 4 år :D
Sedan får jag säga att det finns 3 stycken färger på prinsesstårtorna; Blå, Grön och rosa.

Jag har en tonårsdotter som blir 15 år den 16:e november och hon älskar prinsesstårta så denna tävlingen du har är ju helt enkelt som spikad för mig att tävla i ;)

Jag hoppas därför vinna det här, så jag kan förgylla min dotters atmosfär.
 
 
 
 
2-6:e pris, presentkort på 75:- hos SkickaTårta.se:
 

Det finns 3 färger: grön, blå och rosa!

Jag skulle vilja ge min pappa en tårta. För några månader sen ramlade han och bröt axeln riktigt illa och fick operera. För några veckor sen fick han veta att ena hans knä måste opereras om han ska kunna gå igen. Ingen människa ska behöva genomgå 2 operationer inom bara några månader! Så denna tårta skulle jag ge till honom både för att säga lycka till, för att han ska bli glad och överraskad, men också för att visa att jag tycker om honom! <3

 
Julianna Fredriksson 
 
Hej!
Är gärna med i din underbara tävling.

Det jag hittar är att prinsesstårtan finns i tre
färger rosa,blå och grön.

Jag skulle vilja vinna "en härligt drömsk tårta i flera fluffiga lager" till min kära sambo som jobbar natt och sliter för två. Tycker han är värd en tårta som vi sen kan mumsa på.


 

Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en tårta då det verkligen skulle komma lägligt då vi inom det närmsta veckorna inte ska ha mindre än tre kalas. Min dotter fyllde nämligen 7 år förra söndagen den 19/10, och jag själv fyller år den 2 november.

Skickatarta.se har 3 olika färger på sina marsipantårtor och det är rosa, blå och grön.


 

Jag är med och tävlar!
Rätt svar :3 st rosa,grön och blå.
Mitt barnbarn fyller snart 7 år och vi planerar nu ett överraskningskalas för henne,så det vore toppen med denna oväntade vinst .

 
Veronica Hedlund 

jag är jätte gärna med.

svar, blå rosa och grön

om jag vann skulle jag överaska min älskade pappa på farsdag då jag saknar honom så otroligt mycket. Han bor 25 mil ifrån mig och vi ses inte så många gånger om året tyvärr så skulle vara så roligt att få överaska honom riktigt ordentligt.

 

 
 
 
R2D2-kakburk och silikonform:
 
Vinnare:
 
R2D2-kakburk:
 


Enligt coolstuffs finfina hemsida står det följande: Ordrar som kommer in före kl 15.00 på arbetsdagar skickas alltid samma dag!!

Där har ni svaret!

Men självfallet vill ni ha en motivering till varför just denna kommentar skall vinna, och här kommer den, jag lovar er, ni kommer inte bli besvikna trots att denna kommentar kommer bli några rader lång!

Jag och mina vänner har i flera veckors tid försökt gnugga våra geniknölar till hjärnor för att komma på vad vi skall ge vår gemensamma vän som fyller hela 20 solvarv nu på söndag! (Dessvärre är hon i Uppsala och läser något så intressant som historia, men som tur är har hon lovat att komma tillbaka till oss här uppe i norraste norr, iaf en dag under julen!). Fortsättningsvis:

Hon är också ett stort Star Wars- fan och för cirkus 30 minuter sen (ja det kommer ju inte vara 30 minuter sedan då det kommer ta ett liten evighet att dikta ihop det här, men fortsätt läsa nu!) kom vi på den briljanta idén att hon kunde få en kakburk med R2-D2 som modell. Vi började leta på det stora vida intranätet vars denna burk säljs billigast (vi är fattiga studenter så trots att våra hjärtan är rågade med kärlek är våra plånböcker tomma (har inte ens råd med dammkorn att fylla ut dem med).

En av vännerna i vår lilla skara hade i uppgift att baka en tårta idag (vi har en till vän som skall firas imorgon, alla fyller år nu!!!) och hon hittade ett finfint recept på en MARS CARAMEL & CHOCOLATE BROWNIE ICE CREAM CAKE, just på denna blogg, och sen klickade hon sig vidare och hittade den här tävlingen. Jag har då aldrig varit mer om ett mer underbart sammanträffande och slump i hela mitt liv! Eller vad säger du?

Vi håller nu alla våra tio fingrar och tår att just vi skall vinna första priset, så vår historiker till vän kan få sig sin älskade R2-D2 som kakburk, så hon kan gå in på den här utsökta bakbloggen och leta kakrecept. Vår önskan är att hon äntligen skall lära sig att baka, då hon är ett riktigt kakmonster men hitintills har det varit vi som fått förse henne med de söta tingen.

Lev och må nu och fortsätt sprida dina recept till övriga världen så kanske vi också, någon dag, kan lyckas göra ett bakverk som är iaf en bråkdel så stiliga som dina!
 
 
 
Silikonformen:
 

Beställningen ska läggas före klockan 15:00 för att leveransen ska skickas samma dag!

Min 12-åriga lillebror tycker verkligen om att baka! Han är grymt duktig och det bjuds alltid på något gott när jag åker hem till familjen på besök. Även Star Wars har försiktigt börjat smyga sig in bland hans intressen.
12 år är en svår ålder när det kommer till julklappsköp men detta är SPOT ON och hade passat perfekt under julgranen. Därför håller jag tummarna för att jag blir en av de lyckliga vinnarna!

 
 
 
 
 
 
I tävlingen om en bakbok:
 
Vinnare:

Svaret på frågan: Det finns tolv permanenta restauranger.

Jag önskar vinna boken, då jag önskar inspiration och nya recept. Älskar att baka. Dock blir det enbart gamla godingar. De säkra korten som sällan blir misslyckat. Vore roligt att få bredda sina kunskaper :)

 
 
 
 
 
I tävlingen om en Coffeexpress från Breville:

Vinnare:
Förutsätter redan att alla människor (inkl jag själv) i stort sett är beroende av kaffe, så det känns inte som en bra motivering till att vinna. Men det är besvärligt att ha detta beroende samtidigt som man ska vara på jobbet innan sex på morgon och inte hinner hålla på och koka kaffe innan man åker. Har absolut inte tid att dricka det hemma heller utan enda alternativer idag är att ta en omväg till jobbet för att köpa kaffe på en dygnet-runt öppen mack eller vänta tills jag är framme och dricka ur kaffemaskinen (behöver ja påpeka hur äckligt det kaffet är?). Så en kaffebryggare som brygger ner i en termos som man kan dricka på väg till jobbet låter ju lite som en dröm för mig. Därför skulle jag bli otroligt glad om jag vann :)
 
 
Alla ni som vunnit har även fått mail av mig :)
 
GRATTIS igen! :)
#1 - - veronica hedlund:

hejsan ser att jag vunnit men jag har inte fått något mail. har kollat igenom skräpposten också men hittade inget. mvh veronica

Svar: Ja det var något konstigt med någon av mailadresserna. Konstigt. Men kan du skicka ett mail till mig på bliminjast@gmail.com så sparar jag det med de andra vinnarna och vidarebefordrar till skickatårta.se?
Pernilla Lyck