4-års kalas: Vinn en R2D2 kakburk och en kakform

 
Firandet av bloggen fortsätter. I samarbete med Coolstuff har ni idag chans att vinna de här två fina:
 
 
 
En R2D2-kakburk....
 
 
 
 
....och en kakform i silikon!
 
 
 
Visst är de hur coola som helst? :)
Jag skulle vilja ha båda två, kanske R2D2 lite extra då vi är Star Wars-fans här hemma.
 
För att ha chansen att vinna de här vill jag att ni svarar på frågan nedan och sedan skriver en liten kommentar till varför ni vill vinna. Den behöver inte vara lång.
 
Fråga:
Innan vilken tid måste man lägga sin order för att produkterna ska skickas samma dag på Coolstuff.se?
 
 
Svaret hittar du på Coolstuff.se.
 
 
1:a pris: Kakburk i form av R2D2
2:a pris: Knasig kakform i form av slott eller tåg
 
 
 

 
 
 
Tävlingen pågår till och med 31/10.
Skriv ditt svar och motivering i en kommentar till det här inlägget, glöm inte namn och mailadress så att jag kan nå dig om du vinner.
 
 
Jag kommer inte att godkänna några kommentarer förrän tävlingen är slut.
 
 
 
LYCKA TILL!


 
 
 
 
 
 
#1 - - Minna Dümmatzen:

Åh, vad jag vill vinna R2D2!!! Det är en perfekt fars dagspresent och vi är helt klart en Star Wars-familj. Dottern heter Leia, t.ex. :)
Skulle vara så roligt att fylla den kakburken och anordna ett Star Wars-kalas!

#2 - - Minna Dümmatzen:

Men åh! Glömde ju svara på frågan.
Kl 15 är det. :)

#3 - - Anna:

Det är ju före kl 15.00 såklart!

Jag skulle vinna kakburken för att den skulle passa perfekt i vårt omgjorda kitschiga och färggranna 50-talskök. Dessutom har jag fans i familjen som verkligen skulle uppskatta att plocka kakor ur R2D2.
Kakformen skulle jag gärna vinna för att överraska svågersonen med en riktigt häftig borg-tårta när han fyller tre i början på nästa år.

Och även om jag inte vinner så vill jag tacka för en inspirerande blogg med spännande recept!

#4 - - elin:

Klockan 15.00!

Jag älskar att göra bakningen annorlunda! Och med denna roliga form och knasiga kakburk hade bakningen blivit snäppet roligare! :)

#5 - - Sanida:

15:00. Älskar att baka men väljer oftast att inte köpa silikonformar och burkar då min inkomst inte är så stor. :P

#6 - - Jennie:

Hej!
Innan 15.00 behövet du beställa för att ordern skickas samma dag.
Både min man och snart 5-åriga dottern älskar star wars så det skulle vara helt underbart att få ge detta pris till dem!!Sen bakar vi en del så pris 2 skulle passa till kommande kalas!
Hoppas hoppad!

#7 - - Sofie:

4 åringen hemma är Starwars fans och skulle älska kakburken och Baltikums mamma älskar knasiga bakformar och med fyra grabbar är borgen och/eller tåget helt perfekt!!

#8 - - Ingrid G.:

Svaret är före 15.00.......;)


Sa Ingrid G

#9 - - Trollmamma:

Åhh, älska CoolStuff! De är så underbart nördiga. Jag tror det är 15:00 som är deadline för leverans nästa dag. Om posten sköter sig, de är inte lika pålitliga... Men Coolstuff skickar iallafall i tid.

Jag vill ha en R2D2-burk att ha kakor i. Vi har börjat kolla igenom Starwars-filmerna ihop med trollen på sista tiden. (I rätt ordning såklart, dvs först StarWars IV - a new hope, följt av The empire strikes back och return of the Jedi. Nu ska vi se SW I, The phantom menace eftersom den kom ut som fjärde film. Att se dem i annan ordning är fel. Förresten är slutet på Return of the Jedi sabbat i den remastrade versionen, usch o fy! Vem släppte in JarJar Binks röst där?!?!?!) Trollen är helt överens med sin mor om att den lilla blåvite roboten är den egentlige hjälten i filmerna. Såklart borde vi ha en R2D2-burk att ha lite film-godis i!

Förresten borde jag beställa en DarthVader-kakburk att ha på jobbet. "Welcome to the dark side, we've got cookies!" Fast jag såg nu att den inte finns kvar längre - katastrof! :D

#10 - - Caisa :

Man måste lägga ordern innan 15.00.
En Star Wars kakburk skulle bli den perfekta julklappen till mitt 6-åriga Star Wars fanatiska kakmonster!

#11 - - Jenny:

Varor som beställd innan kl.15.00 skickas samma dag.

Vilken lycka att få vara en av vinnarna i denna tävling. Kakor och starwars är något vi alla i familjen gillar! Och sandslottsformen var väl läcker?! :)
Håller tummarna! .. Och tack för en rolig och inspirerande blogg.
Vänliga hälsningar

Jenny

#12 - - Ewa högberg:

Tänk att få göra slottet till barnbarnen med deras hjälp förstås och bjuda alla kompisarna, hur kul är inte det?

#13 - - Ewa högberg:

Tänk att få göra slottet till barnbarnen med deras hjälp förstås och bjuda alla kompisarna, hur kul är inte det?

#14 - - Ann:

Svar:Före kl 15. Det skulle vara så roligt att ha en sådan där kakburk här hemma i vårt nördiga hushåll! :)

#15 - - Jessica U:

Hej!

Här är mitt svar på frågan: innan kl 15! :)

Jag skulle så gärna vilja vinna, om jag gör det ska jag ge kakburken (fylld med hans favoritkakor såklart) till min 8 åriga brorson som avgudar star wars och allt som hör till! Det hade varit en perfekt julklapp, jag är även student så en sån här vinst skulle göra gott för mig nu inför juletider och julklappsköp!

Mvh
Jessica

#16 - - Johanna :

Ordrar innan 15:00 på vardagar skickas alltid samma dag! :-)

Min dotter, mästare på å baka. Måste ju kunna förvara sin kaka. Helst vill vi baka slott eller tåg så pappa hennes inte blir låg! :)

#17 - - Sanna:

Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här paketet. För oavsett om jag vann första eller andra pris skulle det verkligen hamna på rätt plats. Min lillebror älskar Star Wars och skulle bli så glad för den coola kakburken fylld med lite goda kakor i julklapp, medan dottern skulle älska formen med slottet som vi skulle kunna baka något roligt utav tillsammans.

Innan vilken tid måste man lägga sin order för att produkterna ska skickas samma dag på Coolstuff.se?
Svar: Alla ordrar inkomna före 15:00 skickas samma dag.

Kram Sanna

#18 - - Anna:

Hej!
Rätt svar är före klockan 15.00.
Jag skulle vilja vinna R2D2kakburken då jag har en Star Wars-tokig kompis som skulle bli superglad om hon fick den i julklapp :)

Vänliga hälsningar, Anna

#19 - - Johannes:

Svar: innan kl 15:00!
Jag är ett riktigt Star Wars-fan som hade blivit sjukt glad över att få bjuda på kakor från en R2D2-burk. Dessutom hade mina ungar förmodligen också älskat det (även om de än så länge är lite för små för Star Wars)

#20 - - Matilda Farkas:

Beställningen ska läggas före klockan 15:00 för att leveransen ska skickas samma dag!

Min 12-åriga lillebror tycker verkligen om att baka! Han är grymt duktig och det bjuds alltid på något gott när jag åker hem till familjen på besök. Även Star Wars har försiktigt börjat smyga sig in bland hans intressen.
12 år är en svår ålder när det kommer till julklappsköp men detta är SPOT ON och hade passat perfekt under julgranen. Därför håller jag tummarna för att jag blir en av de lyckliga vinnarna!

#21 - - Linn Walberg:

Uhh, sikke en SKØN giveaway :)

Svaret er inden kl. 15:00 ;)

Jeg ville EEELSKEE at vinde en R2D2 - Starwars er et KÆMPE hit herhjemme, og hvem ville ikke synes det var FANTASTISK at få serviret sine kager af R2D2? :D :D

Ha en dejlig søndag...

Mange hilsner fra Linn

#22 - - Rukiyyah:

Svaret är: Ordrar som kommer in före kl 15.00 på arbetsdagar skickas alltid samma dag.

Jag skulle vilja ha en silikonform då jag ska få en son, skulle vilja baka ngt sött och gulligt till honom och våra gäster i den <3
Tack för en jätte fin tävling!

#23 - - Linn Helgebring:

Innan kl 15.00 ska ordern vara lagd.
Min motivering är. Jag är en tjej som fått upp ett stort intresse för att baka och göra nya grejer. Att se glädjen i människors ögon när man kommer med något man bakat är helt underbar.

#24 - - Anonym:

Innan kl 15.00 för att få det nästa dag.

Finns ju ingen coolare kakburk, eller sötare för den delen,så den skulle jag vilja vinna då det bakas en del kakor hemma. Den skulle ju kunna stå framme hela tiden till och med, så söt!

#25 - - Jessica Sundberg:

Före 15:00. Tänk att jag aldrig har bakat med annat än traditionella bak- och kakformar. De har varit runda eller avlånga, that's it! Barnen skulle jubla om jag bakade ett slott och dessutom kunde förvara våra hembakta kakor i en något annorlunda och rolig kakburk!

#26 - - Anita:

Senast kl 15.00
Jag vill gärna vinna för att jag älskar att baka och hur coolt hade det inte varit om man hade den kakburken stående i köket.

#27 - - Elin Lundqvist med vänner:




Enligt coolstuffs finfina hemsida står det följande: Ordrar som kommer in före kl 15.00 på arbetsdagar skickas alltid samma dag!!

Där har ni svaret!

Men självfallet vill ni ha en motivering till varför just denna kommentar skall vinna, och här kommer den, jag lovar er, ni kommer inte bli besvikna trots att denna kommentar kommer bli några rader lång!

Jag och mina vänner har i flera veckors tid försökt gnugga våra geniknölar till hjärnor för att komma på vad vi skall ge vår gemensamma vän som fyller hela 20 solvarv nu på söndag! (Dessvärre är hon i Uppsala och läser något så intressant som historia, men som tur är har hon lovat att komma tillbaka till oss här uppe i norraste norr, iaf en dag under julen!). Fortsättningsvis:

Hon är också ett stort Star Wars- fan och för cirkus 30 minuter sen (ja det kommer ju inte vara 30 minuter sedan då det kommer ta ett liten evighet att dikta ihop det här, men fortsätt läsa nu!) kom vi på den briljanta idén att hon kunde få en kakburk med R2-D2 som modell. Vi började leta på det stora vida intranätet vars denna burk säljs billigast (vi är fattiga studenter så trots att våra hjärtan är rågade med kärlek är våra plånböcker tomma (har inte ens råd med dammkorn att fylla ut dem med).

En av vännerna i vår lilla skara hade i uppgift att baka en tårta idag (vi har en till vän som skall firas imorgon, alla fyller år nu!!!) och hon hittade ett finfint recept på en MARS CARAMEL & CHOCOLATE BROWNIE ICE CREAM CAKE, just på denna blogg, och sen klickade hon sig vidare och hittade den här tävlingen. Jag har då aldrig varit mer om ett mer underbart sammanträffande och slump i hela mitt liv! Eller vad säger du?

Vi håller nu alla våra tio fingrar och tår att just vi skall vinna första priset, så vår historiker till vän kan få sig sin älskade R2-D2 som kakburk, så hon kan gå in på den här utsökta bakbloggen och leta kakrecept. Vår önskan är att hon äntligen skall lära sig att baka, då hon är ett riktigt kakmonster men hitintills har det varit vi som fått förse henne med de söta tingen.

Lev och må nu och fortsätt sprida dina recept till övriga världen så kanske vi också, någon dag, kan lyckas göra ett bakverk som är iaf en bråkdel så stiliga som dina!

#28 - - Elin Lundqvist med vänner:

Hej! Jag postade precis en kommentar men blev väldigt osäker på om den skickades hela vägen så för säkerhetsskull skickar jag den igen. Det är inget spam, utan jag vill bara vara med och tävla!

Enligt coolstuffs finfina hemsida står det följande: Ordrar som kommer in före kl 15.00 på arbetsdagar skickas alltid samma dag!!

Där har ni svaret!

Men självfallet vill ni ha en motivering till varför just denna kommentar skall vinna, och här kommer den, jag lovar er, ni kommer inte bli besvikna trots att denna kommentar kommer bli några rader lång!

Jag och mina vänner har i flera veckors tid försökt gnugga våra geniknölar till hjärnor för att komma på vad vi skall ge vår gemensamma vän som fyller hela 20 solvarv nu på söndag! (Dessvärre är hon i Uppsala och läser något så intressant som historia, men som tur är har hon lovat att komma tillbaka till oss här uppe i norraste norr, iaf en dag under julen!). Fortsättningsvis:

Hon är också ett stort Star Wars- fan och för cirkus 30 minuter sen (ja det kommer ju inte vara 30 minuter sedan då det kommer ta ett liten evighet att dikta ihop det här, men fortsätt läsa nu!) kom vi på den briljanta idén att hon kunde få en kakburk med R2-D2 som modell. Vi började leta på det stora vida intranätet vars denna burk säljs billigast (vi är fattiga studenter så trots att våra hjärtan är rågade med kärlek är våra plånböcker tomma (har inte ens råd med dammkorn att fylla ut dem med).

En av vännerna i vår lilla skara hade i uppgift att baka en tårta idag (vi har en till vän som skall firas imorgon, alla fyller år nu!!!) och hon hittade ett finfint recept på en MARS CARAMEL & CHOCOLATE BROWNIE ICE CREAM CAKE, just på denna blogg, och sen klickade hon sig vidare och hittade den här tävlingen. Jag har då aldrig varit mer om ett mer underbart sammanträffande och slump i hela mitt liv! Eller vad säger du?

Vi håller nu alla våra tio fingrar och tår att just vi skall vinna första priset, så vår historiker till vän kan få sig sin älskade R2-D2 som kakburk, så hon kan gå in på den här utsökta bakbloggen och leta kakrecept. Vår önskan är att hon äntligen skall lära sig att baka, då hon är ett riktigt kakmonster men hitintills har det varit vi som fått förse henne med de söta tingen.

Lev och må nu och fortsätt sprida dina recept till övriga världen så kanske vi också, någon dag, kan lyckas göra ett bakverk som är iaf en bråkdel så stiliga som dina!

#29 - - Emil G:

Om man beställer innan 15:00 så skickas paketet samma dag. Detta är den perfekta tävlingen för mig. Älskar att baka och älskar att äta, men framför allt är jag ett stort fan av Star wars!! Att få sitta och äta kakor från R2D2 hade varit för roligt