Sega Dumlesnittar

200 gram margarin
2,5 dl strösocker
1 msk sirap
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4½ dl vetemjöl
Dela degen i tre delar och rulla ut till längder.
Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck lätt på rullarna och pensla med uppvispat ägg.
Hacka resterande Dumlekolor, ca 3-4 stycken, i små bitar. Strö över bitarna över längderna och tryck till lite lätt så de fastnar i degen.
Grädda 13-15 min i 200 grader. Låt svalna lite. Skär sedan sneda snitt med en vass kniv.
Färdigt!
Kakorna blev seeeega och lite knäckiga när Dumlen smälte och rann åt alla möjliga håll.
Någon på mitt jobb tyckte att det var det godaste jag någonsin bakat :)
Jag hoppas att ni provar själva, säg gärna vad ni tycker i så fall!
Nu är det dags att sova så jag orkar jobba imorgon.
KRAM på er!
Åh! Detta måste testas!
Älskar Dumle!